- Drámaian begyorsítja pár játék első indítását az új Arc meghajtó
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Szerintem tegyél tűzfalat, mert bár sokan esküsznek az XP sajátjára, azért nekem vígan jött be mindenféle mellete. Meg a külső tűzfalprogik részletesebben testreszabhatók általában. Én úgy gondolom hogy az Ad-Aware és a Spybot SD mellé már nem kell a doki, de ha nem akadnak össze(szerintem nem) akkor próbaképpen fel is teheted melléjük. A többit ne dobd el miatta szerintem. Hozzá kell tennem ,hogy a dokihoz még nem volt közvetlen szerencsém, mások véleményére alapozok. Mindenesetre akár ingyeneset választasz, akár fizetsz érte, legyen legalább egy olyan ami rezidens védelmet biztosít, a Spybot egyébként ilyen. Az Adware-védelmet nem tudom, szerintem ad-blocking-ot nem tud, de aki ismeri majd megmondja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest