- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Magában a ClamAV is létezik mint víruskereső/irtó, de én személy szerint sosem hallottam róla a Terminatorral való házassága előtt, tehát se jót, se rosszat nem tudok róla mondani, és igazság szerint nem is nagyon jártam utána hogy mennyire számít hatékonynak önmagában, vagy így integrálva. De most megnézve: [link]
Én speciel nem is használom a rezidens keresőjét, tehát a real-time protection része nincs bekapcsolva, mert kicsit zavaróan működik, illetve van másik progim ami véd, és az csak víruskereső. Mindazonáltal néha lefuttatom a teljes scan-t a Terminatorban, beleértve a ClamAV-t is, és legutóbb talált egy fájlt ami szerinte gyanús, meg is nevezte a vírust ami szerinte ott van, de kiderült, hogy az a Panda ActiveScan online víruskereső egyik dll-jében lévő vírus-kódrészletet találta meg, tehát veszélytelen, de mndenesetre ilyen szinten érzékeny a progi. Mindazonáltal én nem támaszkodnék csak rá, inkább keresnék mellé valami másik, ismertebb vírusirtót is, de ha anyagi szempontból nézem, akkor elmegy egynek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Légies iPhone halvány színei
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest