Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Gaming notebook topik
- E-book olvasók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Magában a ClamAV is létezik mint víruskereső/irtó, de én személy szerint sosem hallottam róla a Terminatorral való házassága előtt, tehát se jót, se rosszat nem tudok róla mondani, és igazság szerint nem is nagyon jártam utána hogy mennyire számít hatékonynak önmagában, vagy így integrálva. De most megnézve: [link]
Én speciel nem is használom a rezidens keresőjét, tehát a real-time protection része nincs bekapcsolva, mert kicsit zavaróan működik, illetve van másik progim ami véd, és az csak víruskereső. Mindazonáltal néha lefuttatom a teljes scan-t a Terminatorban, beleértve a ClamAV-t is, és legutóbb talált egy fájlt ami szerinte gyanús, meg is nevezte a vírust ami szerinte ott van, de kiderült, hogy az a Panda ActiveScan online víruskereső egyik dll-jében lévő vírus-kódrészletet találta meg, tehát veszélytelen, de mndenesetre ilyen szinten érzékeny a progi. Mindazonáltal én nem támaszkodnék csak rá, inkább keresnék mellé valami másik, ismertebb vírusirtót is, de ha anyagi szempontból nézem, akkor elmegy egynek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Kuponkunyeráló
- Motoros topic
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest