- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Csináltam próbaképpen egy teljeskörű vizsgálatot a Spyware Terminatorral, beleértve a ClamAV funkciót is, és talált egy vírust, ami sirius.annihilator.272 néven fut, és a Panda Active Scan víruskereső egyik .dll-jében (pskavs.dll) található. Mivel nem feltételeztem rosszat a Pandáról, gondoltam ráguglizok, és egy fórumon olyasmit találtam, hogy a Panda ebben a fájljában bytesequence-eket, vagyis kódrészleteket tárol egyes vírusokról, amit némelyik érzékenyebb keresőprogram észlel, és risztást ad róla. Megnézettem NOD32-vel, és negatív eredmény lett. De azért gondoltam leírom hátha van valakinek hozzáfűznivalója.
Természetesen még nem töröltem a kérdéses fájlt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest