Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fen-e-vad
csendes tag
utána néztem már elötte Google-ba , viszont már nem csak ott megy fel a proci 100% ra ha nem gépbekapcsolást követöen, s ez sajna a nagyob probléma ...nem tok se virust keresni, söt még a netemet is alig tudtam elinditani anyira levan terhelve a proci....egyébként garis laptopom van s nem tom elvinni a wincsit máshoz, ..
...ha leállitom az a folyamatot ami zabálja a cpu-t automatice átrakja a következö folyamatra a- feladatkezelöben ellenöriztem-csökentett módba ugyanez a helyzet-
Webes felületröl is kerestem rá a virusra (mert minden jel arra mutat hogy az) de az is lefagyot...aszem hiába is keresek CD röl irust mert már az sem fog elmenni ....
..viszont hátha tényleg java probléma(már csak ebben bizok)...de sajna egyfolytában jönek a virusos file-k egy bizonyos ip ről.
(folyt köv)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Call of Duty: Black Ops 7
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest