- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fen-e-vad
csendes tag
utána néztem már elötte Google-ba , viszont már nem csak ott megy fel a proci 100% ra ha nem gépbekapcsolást követöen, s ez sajna a nagyob probléma ...nem tok se virust keresni, söt még a netemet is alig tudtam elinditani anyira levan terhelve a proci....egyébként garis laptopom van s nem tom elvinni a wincsit máshoz, ..
...ha leállitom az a folyamatot ami zabálja a cpu-t automatice átrakja a következö folyamatra a- feladatkezelöben ellenöriztem-csökentett módba ugyanez a helyzet-
Webes felületröl is kerestem rá a virusra (mert minden jel arra mutat hogy az) de az is lefagyot...aszem hiába is keresek CD röl irust mert már az sem fog elmenni ....
..viszont hátha tényleg java probléma(már csak ebben bizok)...de sajna egyfolytában jönek a virusos file-k egy bizonyos ip ről.
(folyt köv)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 3 Collector's Edition (lunchbox)
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Fallout New Vegas Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR) (ELKELT)
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest