Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
Hát én nem tudom, én nem fogom használni. Egyrészt nem ingyenes.
Pontosabban az ingyenes végigment, és tényleg talált 39 problémát, de csak akkor távolítja el ha megveszed. Gyorsan elő is jön az ablak, név, cím adatok, visa kártya, 39 dolcsi, és már mehet is.
Viszont:
-talált ilyen adware-t : IgetNet
megnéztem a symantecnál, mi jellemző rá, ás van pár egyedi file, például a winstart001.exe és az update_com.dll. Rákeresve a total commanderrel sehol nem találni a gépen = hamis eredmény. [link]
- talált pár CWS hijackert
átfuttattam a spybotot, a spyware doctor-t és spyware terminator-t, és nem talált semmit, pedig mindegyik több ezer fajtáját ismeri, tehát valszeg ez is kamu.
Ez a progi szerintem egyike a több száz hasonlónak, ami csak arra játszik, hogy megijesztve a felhasználót lóvét zsebeljen be. Örüljünk hogy legalább nem keni össze a gépet ténylegesen, mert már olyannal is találkoztam.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest