- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
Hali
Gondoltam gyorsan megosztom tapasztalatom. Eddig 2 alkalommal kaptam be virust/adwaret, mind a ketto az en hibam volt.
El lehet tolteni az adware/virus stb kereso programok futtasaval az idot mint ahogy en is tettem.
Viszont talaltam egy nagyon jo programot. A neve Security Task Manager. Amikor elinditod (a fertozott gepen) akkor latod hogy mi is az ami megfertozte a gepet. Felirom a fileok nevet(rendszerint valamilyen dll). Majd egy pe xp vel(cd-rol futtathato win, vagy legyen linux ami kezeli az ntfs-t az esetemben) inditom ujra a gepet. Kitorlom a kerdeses fileokat(alltalaban system32 dirben vannak, az STM ugy is kiirja hogy hol talathato). Ezek utan az ujrainditott winbol kitorolm a registryben tarolt bejegyzeseket amik a virusok/ adware stb csinal(szinten megkeresem a nevuk alapjan). Az autoruns nevu programmal eltavolitom, biztos ami biztos(99% ban az lesz a virusos fileok mellett hogy nem elerheto az utovonal) es meg megnezem hogy van-e esetleg olyan program amit a win betoltene de nem oda tartozik. Ha ez mind megvan utan johet valamilyen ad ware eltavolito(erre jo a search & destroy).
A legtobb idot az ad ware kereso progi veszi el. Amugy kb 15 perc alatt meg van az ember a manualis tisztitassal.Majd ezekutan ha minden megvan akkor a regcure nevu programmal atnezetem a registry-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest