Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Mivel nem találtam olyan topikot amelybe beírhatnám a problémámat, gondoltam rákérdezek itt, hátha vki tud segíteni, vagy megfelelő helyre irányítani.
Ma délelőtt próbáltam társítani a telefonomat egy bitorrent sync nevezetű alkalmazással, ami nagy nehezen sikerült is, nagy volt az öröm, utána viszont igen idegesítő problémák jelentkeztek, amelyek azóta is fennállnak.(az alkalmazást azóta leszedtem)A böngészők szinte teljesen használhatatlanok, ha megnyitom a böngészőt és oldalt szeretnék nyitni, akkor nem az aktuális oldalon nyitja, hanem egy következő tabot nyit, amire nem tudok lépni, csak bezárni tudom.Böngészők beállítása abszolút elérhetetlen, opera és chrome most csak van , de csak dísz.Viszont a firefox úgy ahogy megy, ott tudok a tabok között váltogatni, beállításba bemenni.
Viszont a probléma nem csak a böngészők esetében jelentkezett, a tálcán lévő alkalmazások sem reagálnak, kivéve ha nyomok egy ctrl+alt+del-t, akkor a feladatkezelőre való kattintás után(ami elsőre szintén inaktív) tudok kattintani a tálcán lévő alkalmazásokra is, viszont a böngészők akkor sem működnek rendesen.
Még azt is észrevettem, hogy a hagyományos egér jobb gombos másolás,vagy kivágás beillesztés funkció szintén nem működik, nem történik semmi.
Most próbaképpen elindítottam egy videót, megy, de pl hangerőt nem lehet állítani, újra indítom, most él a hangerő, viszont sem beletekerni, sem megállítani nem lehet.
Lefuttattam egy spyware,vírus keresőt, előbbiből volt pár, azokat leszedtem.
Jelenleg úgy fut a gép, hogy firefox böngésző oké, illetőleg ha kezd lefagyni minden, akkor ctrl,alt,del után átmenetileg ismét megy egy darabig.
Legrosszabb esetben hétvégén csinálok egy törlést majd telepítést, de gondoltam előtte megkérdezem, hogy vki találkozott-e eddig hasonló jelenséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest