- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
elistvan
őstag
Sziasztok!
Itt mi lehet a hiba? Néha van kékhalálom és újraindul a gép.
-
flash-
veterán
sziasztok
a win10 ben a minidump mappa miért üres?pedig be van állítva a Kis memóriakiíratás! meg az esemény bejegyzése a rendszernaplóba
-
Out
addikt
válasz
nemethchek19 #4595 üzenetére
Raktál be új hardvert a gépbe a hiba megjelenése előtt?
-
Out
addikt
válasz
Trust No One #4592 üzenetére
Első körben én kicserélném a SATA kábelt.
-
wtshuaweip9
csendes tag
Üdv!
Ide is bemásolom a történetem.Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget!!!
Előre szólok, elég hosszú lesz, és lehet kicsit érthetetlen, de remélem valaki tud segíteni.Pár napja megjelent az ATLAS nevű játék.. a játék early acces és az ARK: Survival Evolved készítői csinálták.. kb ugyan az mint az ARK, emiatt is vettem meg, mert gondoltam majd rendesen fog futni etc..
A probléma az, hogy a játék kifagyott többször is töltőképernyő alatt..
Ami nem is lenne akkora baj, mert hát nem egy játék fagy ki.. főleg friss megjelenés...
Kifagyás alatt az értem, hogy a gép nem reagált semmire, csak újraindításra.
De több fagyás után az egyik újraindításnál nem jött be a kép... semmi csak fekete képernyő...
Miután kicsit matattam a vga-nál, megmozgattam, és újraindítottam egyszer csak jó lett..
Ezután újra be akartam lépni a játékba.. megint freeze.. gondoltam várok háthat betölt.. vártam és beengedett kb 3-4 perc után.. tök jó.. mondom nincs semmi gond.. játszom kb 5 perce.. egyszer csak megfagy az egész, de így a hang is zúg meg minden.. restart, megint nincs kép.. matattam megint és többszöri próbálkozás után jó lett..
Megijedtem
Ezután újra raktam a windowst stb, hogy hátha amiatt van..
Mondom a játékot most hanyagolom, mert másoknak is volt ilyen baja.. nem is kevés embernek..
Valaki azt írta, hogy neki elpukkant a vgaja a freeze alatt..
Más valaki azt, hogy fagyás alatt mindent 100%-ra terhel és túlmelegszik minden.. mivel nem tudtam ellenőrizni, mert kifagyok és semmit nem tudok csinálni, így elengedtem..
Haver mondta teszteljem a vga-t uniginevel.. semmi baj nem volt.. nem crashelt.. extreme beállításon volt hogy 85 fokra melegedett, de ennyi.. és itt még poros is volt. (később erről is)
Mivel nem volt semmi hiba ezért mondom játszom lol-t mentem is 2 gamet, mikor is a második alatt újra kifagyott..
Most valami kékhalál volt, de én hülye nem olvastam el a hibaüzenetet..
Viszont most restart után volt kép elsőre..
Na mondom elég legyen.. kitakarítom a gépet.. szépen kivettem kifújtam mindent amennyire csak tudtam..
Ezután összerakom, bekapcs.. nincs kép...
Próbáltam az alaplapi integrált vga-t is, úgy sem volt (nem vagyok nagy szaki, de gondolom default kéne mennie annélkül, hogy bekapcsolnám biosban?)
Próbálgattam mindent.. főleg a vga-t ide oda nyomogatni, hátha valami érintkezési hiba.. semmi..
Ezután kivettem az egyik rammot és újra megpróbáltam.. volt kép... DE!
Mondom lehet a ram lesz.. vissza teszem megnézem mi lesz.. megint nincs... oké akkor újra kiveszem.. és itt jön a DE, hiába vettem ki megint nem volt kép...
Alaplapon az elemet ki, majd be (ez is volt közben)
Utána újra megint be és ki a rammot.. és most megint van kép..
Azóta nem nyúltam hozzá, mert nem hiányzik, hogy így karácsony este romoljon el teljesen a gép, mikor kb semmi sincs nyitva.
A kérdésem az lenne, hogy mit csináljak?
Sérülhetett a gép a játéktól, amiért terhelte?
Egyáltalán mi az esély, hogy pl a proci nem sérült? Hogy tudom tesztelni?
Mi lehet a rossz?
Alaplap?
Táp?
Ram?
Ha a ram a hibás, akkor okozhat olyat, hogy nincs kép? (csipogás, sípolás etc nem volt)Gép adatai
Chieftec 500w
I5 2500k
MSI GTX 770 2gb
Corsair Vengeance 2x4gb 1600mhz
500gb WD HDD
120gb Kingston SSDBluescreenview ezt mutatja
https://imgur.com/YBzTb0PEz pedig a dump file
https://mega.nz/#!SjxWXIwa!9V5k8GGWhUnIkLF2iYE8ovEXJeJXMOqz22qUvvKeLvU -
Steve_Brown
senior tag
Üdvözletem van egy problémám miszerint a gépem (profilomon látható) Windows 10 operációs rendszerrel hidegindításnál 3 boot közbeni kékhalál után indul el. Ha már elindúlt persze hibátlan.
Az első kékhalál oka mindeig valami olyan, hogy: Kernel_Security_Issue
A másodiké, hogy: Process_Stopped_WorkingTegnap tette fel a rendszer a 1803-as update-et a gép. Előtte a 1709-es volt fent, néha azzal is kaptam indításkor kékhalált hasonló idióta okkal de nem különösöbben zavart. Viszont most ez már tényleg idegesít.
Valahogy meglehetne oldani ezt a problémát?
Előre is köszi a segítséget!
Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves fórumozónak! -
BalaG
aktív tag
hy all!
Adott a gépem szinte vacsi uj... (1-2éves).. és mostanaba olyat tesz hogy neha magatol villog a kép meg a kurzor kifagy.. és akad kicsit az egesz gep majd megy tovabb.. aztan par perc és megint kimered a kep majd megy tovabb es ezt jatsza! (Jatek kozbe pl soha, csak windowsba) Full friss minden driver!
A gep adatai kepen lathato meg az ertekek is ... nem melegszik..nincs mas baja... feladat kezeloben sem latni semmit. Naplofajlokban ir valami gebaszt de ahhoz nem ertek..
...Lehet a TÁP? (FSP Hyper M 600W)
..Kaspersky okozhat ilyet? (utoljara az lett felteve)..valaki otlet? pls!
-
Tigris55lev
újonc
Üdv!
Nekem egy olyan problémám lenne, nemrégen fejlesztettem a számítógépem és azóta kisebb nagyobb időközönként befagy(reset működik csak de az is késve)/újraindul/kékhalált kap (Whea_Uncorrectable_Error és Machine_Check_Exception).
De ez terhelés alatt nem nyilvánul meg (pl.: játék közben, stress test alatt), de minden másnál igen (pl.: böngészés közben, fájlkezelőben, login képernyőn).
Minden szükséges driver fel lett telepítve és le is lett frissítve.
Windows újrarakása és BIOS reset se segített. Ssd állapota jó.
Ramokat megpróbáltam egyesével így is jelentkeztek a problémák. MemTest86 hiba nélkül lefutott.
Túlmelegedés nem történik.
Teljesítményingadozásokat nem tapasztaltam.Config:
CPU: i5 8600k + Noctua NH-U12S
Alaplap: Asrock Z370 Extreme4
RAM: Corsair Vengeance RGB 16GB (2x8) 3000Mhz
GPU: Asus Strix Gtx 970 OC
SSD: Samsung 840 PRO 128GB
Táp: Corsair RM850x
Ház: Zalman Z11 PlusMi okozhatja a problémát?
-
tonelka
újonc
Sziasztok,
Két nappal ezelőtt a tökéletesen működő Dell inspiron 7520 laptopom újraindult, és már vissza sem bootolt, mert még a bejelentkező képernyő előtt kék halált ad "thread stuck in device driver" hibaüzenettel. Kicseréltem a merevlemezt, hátha az a baja, és újraraktam a windowst. Először szépen ment is gép, de aztán feltűnt, hogy mikor a videokártya driverét installálta a gép, újra előjött a kék halál. Ezután megint nem tudtam bootolni kék halál nélkül. Beléptem csökkentett módba, úgy elindult, tiltottam a videokártyát eszközkezelőben, így már normál módban is tökéletesen fut a gép, de ha engedélyezem a videokártyát, vagy drivert próbálok hozzá telepíteni, akkor ugyan ez a kör indul az elejéről.
Mi lehet a gond? Hardveres vagy szoftveres? Meghalt volna a videokártya?
Arra gondoltam még, hogy esetleg BIOS frissítés segíthetne, de mivel nincs működő aksim, nem sikerül telepítenem.Próbáltam többféle drivert is telepíteni, és DDU-val is próbáltam eltávolítani a korábbit.
Köszi a segítséget
-
-
Od!3
tag
Sziasztok! Pár napja magától újraindul a gép. Ha játszok vagy bármit csinálok, akkor nincs újraindulás. De ha itt hagyom mondjuk fél órára a gépet, arra jövök vissza, hogy újra van indulva. Az utóbbi pár napban felkerült az új nvidia driver meg a viber kliens. Megnéztem az eseménynaplót és volt 1 kritikus esemény aminek a kódja: BugcheckCode 209.
Valaki tudja mi lehet a gond?
-
kutga
félisten
A BIOS-t ellenőrzöm. Talán megvannak még otthon a régi memóriák, azt is meg tudom nézni. A Windows eszközkezelőben van egy felkiáltójel (valami hd audio eszköz), annak még nem jártam utána, de egyébként drivereket az alaplaphoz nem kellett telepítenem, a W7 felpakolt mindent.
-
Out
addikt
Alaplap BIOS-a a legfrissebb? Ha, igen, akkor csak az maradt, hogy a RAM-ok nem kompatibilisek és akkor kellene kölcsönkérned valakitől 1-2 RAM-ot és azzal tesztelni a rendszert. Illetve az alaplap meghajtóprogramjai fel vannak-e telepítve, mert lehet csak a Windows problémázik.
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Nemrég vettünk fater régi gépébe pár új alkatrészt és azóta sajnos összeomlik a W7 (jogtiszta, 32 bites).
Csatolok egy riportot, van valami ötlet esetleg hogy mit lehetne vele kezdeni?
A konfig:
Intel Pentium 4 630, 3000 MHz
Asus P5GPL-X SE
2*1 GB PC3200 DDR SDRAM CSX
EVGA e-GeForce 8400 GS PCI-E
ADATA SU800 120 GB
WDC WD10JFCX 1 TB -
Out
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #4558 üzenetére
Ellenőrizd a RAM-okat egyesével, ha több is van.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ezt kaptam játék közben. [link]
-
RandalGraves
újonc
Sziasztok!
A következő probléma megoldásához kérném a segítségeteket: Teljesen véletlenszerű fagyás mindenféle hibaüzenet nélkül, ezután a gép csak az újraindításra reagál.
Felmerült bennem, hogy talán az egyik memória okozza a problémát így mind a négy darab egyenként le lett tesztelve. A Memtest86+ meg is találta azt az egyet ami hibázott, és ezután ki is lett szedve, gondoltam probléma megoldva, de később kiderült semmi változás. Egy alkalom volt hogy megjelent a kék képernyő: "PAGE FAULT IN NONPAGED AREA"-ra hivatkozva.
Minden driver legújabbra felfrissítve. SSD letesztelve, az eredmény a következő: [kép]Előre is köszönöm a válaszokat!
CPU: FX-8350 4.00GHz
RAM: 2xCorsair Vengeance DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz ebből 2x4GB eltávolítva.
GPU: MSI Geforce GTX 980
Alaplap: ASUS Crosshair V Formula-Z
SSD: SAMSUNG 128GB -
Piftuka
veterán
Egy kis update a fentiekhez.
Benne hasznos linkekkel... Hátha segít bármelyikőtöknek!
Szerintem nekem Win7 újratelepítés lesz, az Intel-nek és Microsoft-nak köszönhetően...
-
Piftuka
veterán
válasz
Piftuka #4553 üzenetére
És még egy dolog... az imént már másodszor fordult elő a "gép nem reagált semmire, ismét a főkapcsolóval tudtam csak leállítani." szituáció.
Az egyik pillanatról a másikra megszűnt az internet kapcsolat, majd már mindenre különféle Win32-es hibaüzeneteket dobált (pl. "tasmgr.exe is missing"). A legkülönfélébb rendszer komponenseket nem találta, bármit is próbáltam elindítani (pl. Total Commander), illetve a már megnyitott levelező programban bármire kattintottam, kiírta, hogy nem találja a program elérési útvonalát.
Mintha egy "varázsütésre" a Windows elfelejtett volna futtatni bármilyen rendszer komponenst, és nem volt képes elindítani bármilyen alkalmazás. Természetesen már a szoftveres lekapcsolás sem működött.
Egyre jobban aggaszt, hogy mi a fene ez az egész!?!?!
-
Piftuka
veterán
Sziasztok!
Segítsetek nekem, legyetek szívesek!
Az alábbi problémával küzdök. A helyzet azóta rosszabb; egyre több féle "anomália" jelentkezik.
Nem elég, hogy újabb BSOD volt, az újraindulási problémák is megsokszorozódtak. Ráadásul tegnap az egyik fiókból kijelentkezve, majd a felhasználó váltós felületen maradva, később egy másik fiókba megkísérelvén bejelentkezni már nem engedett be egyik fiókba sem. Mindegyikre azt mondta, hogy "érvénytelen jelszó". (Az egyik fiók nem is jelszó védett!)
Mindezeken túl még a leállítás gomb (sem a gomb melletti nyílra kattintva, a legördülő menüben kiválasztva) sem működött. Nem tudtam a felületről leállítani a gépet. Csak a számítógép főkapcsoló gombjával.
Ma reggel indítottam újra (természetesen jelezte, hogy "nem szabályosan lett leállítva"), beloggoltam a saját fiókomba, és valami iszonytató belassulás következett. A levelező programomon belül (The BAT!) csak homokórázott, miközben a Firefox alól a fórumra írva belassult a begépelés, majd egy szó nélkül eltűnt (bezáródot) a böngésző ablak.
A gép nem reagált semmire, ismét a főkapcsolóval tudtam csak leállítani.
Csökkentett módban indítottam újra, most onnan írok éppen...
Úgy 1 éve bővítettem a gépem memóriáját 4 GB-ról, 8 GB-ra, mert szokásom, hogy a kedvenc, gyakran olvasott lapokat állandóan megnyitva tartom. Ezért mindig kb. 15-20 oldal meg van nyitva a böngészőben. A Firefox alatt ezt a Windows nem bírta... a memória nagy része elfogyott mindig, ezért itt a fórumon olvasott javaslat alapján bővítettem a duplájára.
Meg is oldott a problémát, a korábbi, böngészés során jelentkező lassulások, "homokórázások" megszűntek.
Egészen ]2018 januárjáig, amikor az első Meltdown Windows fix-et kiadták, és én rögtön telepítettem.
És visszatért az összes korábbi lassulás. Mint, amikor csak 4 GB RAM volt a gépemben...
Amikor pl. Facebook-on, vagy ide a fórumra egy szövegdobozba írok, úgy működik ilyenkor, mint a régi, karakteres OS-ek alatt, lassú gépekkel, hogy nem volt értelme gyorsan gépelni, mert az egyes karakterek lassan, nagy késéssel jelentek meg egymás után. Mintha valami "visszahúzná" őket...
És ilyenkor megnyitom a Feladatkezelő-t (ami, ilyenkor amúgy szintén a sokadik "Feladatkezelő indítása" megnyomására jön csak be, mintha valami annak az elindulását is akadályozná), az alapján van szabad memória, így a helyzet még rejtélyesebb.
Itt a fórumon a Meltdown/Spectre topic-ban azt mondják, lehetetlen, hogy az okozza.
De mégis mi máshoz köthetném, amikor egyértelműen, szignifikánsan, mérhető módon a telepítés után jelentkezett, és konstans fennáll a probléma?
Mintha a +4 GB "eltűnt" volna a gépből.
És most a márciusu Meltdown fix, és "hirtelen" BSOD-okat és furcsa újraindulásokat kezd dobálni a gépem...
Mi a véleményetek, mi okozhatja mindezeket a hibákat?
Nagyon köszönöm a segítséget előre is!
Jó volna biztosat tudni, hogy az alapján tudjak elindulni a probléma megoldásával.
Üdv: Piftuka
-
Out
addikt
válasz
TechRobot #4548 üzenetére
Nézd meg akkor azt, hogy készült-e minidump fájl a Windows mappán vagy a Windows/Minidump mappán belül. Egy .dmp fájlt kell találnod és ezt a fájlt beolvasva a WhoCrashed nevű programban már fogsz látni hibakódot is, sőt lehet, hogy az is kiderül, hogy mi okozza a kék halált.
-
TechRobot
aktív tag
Sziasztok.
Segítség kéne.
Cpu-t cseréltem a gépemben (6700k->7700k) 2 napig vígan megy majd 2 nap után ezek a hibák fogadnak és nem indul a win. Újratelepítés után is rögtön ezek fogadnak. Biosba elvan nem fagy soha, win telepítő alatt sem fagy. Amint a windows betöltene azonnal jön is.WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR
CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT
MACHINE CHECK EXCEPTION
SYSTEM THREAD EXCEPTION NOT HANDLEDEz a 4 hiba felváltva jön mikor melyiknek van kedve.
Cpunál keresendő a hiba? Ha nem akkor hol? -
GeorgeV
aktív tag
válasz
mrlumen #4543 üzenetére
Nekem is időnként kiír ilyen és hasonló dolgokat (sajnos).
Ha összejön egy stabilabb időszak, utána úgyis jön egy frissítés, amelyik hazavágja az egészet.
Sajnos azt kell mondjam, hogy a Windows 10 velejárója a kék halál.
Szerencsére eddig csak egyszer volt, hogy egy frissítés úgy hazavágta az egészet, hogy két nap próbálkozás (Rescue Disk, stb.) után állt fel a rendszer. Máskor magától újra szokott indulni.Korábbi oprendszereknél kikapcsoltam az automatikus frissítést, "betonstabilan" tudtam azokat használni. Még a WIndows 8.1-et is. De ez a Windows 10... Na, inkább nem mondok semmit.
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben a laptopomon többször bedobta a Bad Pool Caller hibát. Asztali gépen is 1x megjelent már. Mindkettőn Win 10 van. Mi lehet ez a hiba, eddig nem csinált ilyet.
-
GeorgeV
aktív tag
Ahh. 5 éves alaplap. Itt lehet a gond. Nekem is majd gépet kell valamikor cserélnem, mert az én négy éves gépemen eredetileg Windows 8 volt (tökéletesen működött a Windows 8.1 is rajta), de amikor beadtam a derekam a Windows 10 marketing gőzhengerének, azóta sajnos számos alkalommal örvendeztetett meg a kék képernyőjével.
Egy frissítés után kb. a 30. helyreállítás után (csak Rescue Diskről indult) volt hajlandó működni, már majdnem visszaraktam a Windows 8.1-et a gépemre, a régi békeidők emlékére. És akkor elindult. Pro verzió révén letiltottam a frissítést 35 napra (ez a max.), azóta elvagyok.
Szerintem a Vezérlőpult > Hálózat és internet > Hálózati kapcsolatok-nál az aktuális kapcsolaton jobb klikk, Tulajdonságok. Itt lehet próbálgatni, de legfőképp az energiatakarékos dolgokat, meg a speciális vezérlési technikákat kellene kikapcsolni. Az IP4-nél lehetőség szerint fix IP cím legyen (pl.: 192.168.0.10 ), a Speciális nyomógombnál pedig WINS fül, NETBIOS engedélyezése a TCP/IP felett. Innentől ez már türelem játék.
-
pBandi
tag
válasz
GeorgeV #4538 üzenetére
Köszi a támpontokat, kicsit részlezetnéd kérlek, hogy mit értesz a hálózati elérések átállítása alatt? 1db kábellel van rákötve a routerra semmit nem piszkáltam bele windowson belül. Eddig :-) Megadtam, hogy otthoni hálózat és slussz.
Driver elvileg a legfrissebb, sajnos az alaplap már kb 5 éves így nemnagyon van supportja. Viszont a Realtek oldaláról leszedtem a legújabb hozzá való drivert. Az való igaz, hogy jópár verzióval frisebb, mit ami a alaplapgyártótól letölthető.
-
GeorgeV
aktív tag
válasz
Gyurinho92 #4529 üzenetére
Most én jártam úgy, hogy a Windows 10 frissítette magát és egyből kék halállal indult állandóan.
Recovery Disk be a DVD meghajtóba, indítási helyreállítás, előző állapot visszaállítása, gyári állapot visszaállítása, stb. semmi nem működött. Minden indítás után kék halál.
Csökkentett mód és egyéb indítási lehetőségek, semmi.
Kizárólag a Recovery Disk-ről indított parancssor működött.Itt láttam, hogy a Creators Fall Update által gyártott Windows.old mappát törölte a frissítés, azonban ebben a mappában az előző Creators Update fontos fájlokat hagyott, azokat letörölve a Windows 10 kinyírta magát.
Egy egész napon és estén keresztül ismételgettem az Indítási helyreállítást, az Előző verzió visszaállítását, a Gyári állapot visszaállítását és a Rendszer-visszaállítási pont lefuttatását a meglévő két időpontra. Meg persze a többi lehetőséget is próbálgattam, amit a Recovery Disk felajánlott.
Némi pihenő után reggel előkészültem, hogy feltelepítem a Windows 8.1-et, azzal semmi problémám nem volt korábban. Még egy utolsó rendszer-visszaállítást lefuttattam, és LŐN CSODA, a Windows 10 betöltődött.
Igaz, hogy néhány program nem működött (pl.a Chrome), de azokat újra telepítve újra működik a Windows 10.
Ezt a rohadt állandó update-et ki kellene kapcsolni véglegesen (nem csak a megengedett 35 napra), mert ezzel nyírja ki magát a Windows.Jó lenne már, ha jobban odafigyelnének az MS-nél a minőségre.
-
Out
addikt
válasz
Gyurinho92 #4533 üzenetére
Amennyiben egyesével teszteled a memóriákat, akkor jó eséllyel kibukik a hibás modul, de ha egyszerre mind, akkor kevés esély van rá
-
Gyurinho92
tag
Először én is arra gyanakodtam, aztán a whocrashed nevű program szerint ez nem hardveres, hanem vmi driverprobléma lehet. Persze nem tudom, hogy mennyire hiteles.
Egyébként 3 modul van bent, 2x2gb DDR3, valamint egy 8GB-os. A memtestnek nem kellene hozni ezt a fajta problémát? -
Out
addikt
válasz
Gyurinho92 #4531 üzenetére
Ez valószínűleg hardverhiba lesz. Szerezz másik memóriát és teszteld azzal a géped.
-
Gyurinho92
tag
Ma este megint kaptam egyet. Aki tud esetleg segíteni, segítene? Feltöltöttem magát a fájlt.
https://drive.google.com/open?id=0B5bAZJK4LB2YamVSQ1owNmwyblk
-
Gyurinho92
tag
Lehet, hogy megtaláltam a probléma forrását. Kivettem a gépből a második HDD-t, ami egy nagyon régi 160GB-os volt, azóta egy darab kékhalál nem volt, míg addig naponta több is.
-
Gyurinho92
tag
Lehetséges, hogy Sata kábel probléma lenne.... Az egyik kékhalálban egy atapi.sys fájlra hivatkozott, az optikai meghajtóm egy atapi ihas124. Köszönöm mindenesetre!
Most azt csináltam, hogy kikötöttem az optikát, aztán meglátom, hogy emiatt volt-e, mert ha igen, akkor viszonylag olcsón megúszom egy kábelcserével
(#4527) GeorgeV Köszönöm neked is, megpróbálom!
-
Out
addikt
válasz
Gyurinho92 #4523 üzenetére
A SATA kábelt is ellenőrizd le, hogy nem lötyög-e, esetleg ha tudod, akkor cseréld ki.
-
GeorgeV
aktív tag
válasz
Gyurinho92 #4526 üzenetére
Minden driver-t törölj, a víruskeresőt kapcsold ki. Az eszközkezelőben csak a legszükségesebb dolgokat engedélyezd. Ezután szépen lassan vissza lehet kapcsolni az eszközöket egyesével, figyelve, hogy melyik után jelentkezik újra a probléma.
-
GeorgeV
aktív tag
válasz
Nekem is sokáig ilyeneket írogatott ki. Nálam az alvás funkcióval volt a gond, altatás után szokott ilyet csinálni, amióta csak ki- és bekapcs. volt (altatás nélkül) nem fordult elő. Most a Creators Fall Update után már bírja az altatást is.
-
Gyurinho92
tag
válasz
Közben lefuttattam egy memtest-et, nem talált problémát.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
phoenix1989 #4503 üzenetére
Nem zavar amúgy hogy majdnem minden hsz-ben ott van a BlueScreenView progi? (képpel jelölve)
-
Out
addikt
válasz
Gyurinho92 #4519 üzenetére
Takarításra a CCleaner-t ajánlom, vírusirtásra pedig a 360 Total Security-t (Avast és Bitdefender védelemmel).
-
Out
addikt
válasz
Gyurinho92 #4517 üzenetére
Akkor az okozza a gondot. Cseréld le másra és teszteld a gépet.
-
Out
addikt
válasz
Gyurinho92 #4515 üzenetére
Eset vagy Panda antivírus van azóta a gépen?
-
Out
addikt
válasz
Gyurinho92 #4513 üzenetére
Szia!
A kék halálok előtt telepítettél valamilyen meghajtóprogramot a gépre egy új hardverhez vagy régihez?
-
Gyurinho92
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, csatolom a dmp fájlomat, hátha abból ti ki tudtok olvasni vmit. Egyre sűrűbb a kékhalál, rákerestem, de nem találtam megfelelő választ, gondoltam írok, hátha itt tudnak segíteni. Nem tudom milyen adatokat kell még megadnom, de szívesen megadom, ami kell még. Köszönöm előre is!https://drive.google.com/drive/folders/0B5bAZJK4LB2YT0NSYzU5azU0WGc?usp=sharing
-
Saltwater
aktív tag
Szia!
Nem lett semmi új berakva.....azt leszámítva, hogy mindig más winchester van a gépben, de az más.
Tegnap kicseréltem a tápot, most tesztelem, terhelem, és meglátjuk.
Furcsa, hogy az autómatikus újraindítás ki van kapcsolva, de mégis újraindul.
Ezért vettem másik tápot, mert szerintem az nem bírja kiszolgálni a gépem igényeit. -
Saltwater
aktív tag
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki, hogy mi okozhatja a most már lassan rendszeressé váló kék halált a gépemen?
Ez a gépem:
Windows 7 x64 ProfessionalProcessor: AMD FX(tm)-6300 Six-Core Processor
Mainboard Model: GA-78LMT-USB3
Chipset:
-------------------------------------------------------------------------Northbridge AMD 780G rev. 00
Southbridge AMD SB700 rev. 00
Memory Type DDR3
Memory Size 8192 MBytes
Channels Single
Memory Frequency 937.6 MHz (3:14)
CAS# latency (CL) 13.0
RAS# to CAS# delay (tRCD) 13
RAS# Precharge (tRP) 13
Cycle Time (tRAS) 32
Bank Cycle Time (tRC) 44
Uncore Frequency 2009.0 MHzValami 400W-os táp
-
Out
addikt
válasz
junior11 #4504 üzenetére
Elfelejtettem megkérdezni a tesztelés előtt, hogy több memóriád van-e, mert ha igen, akkor egyesével kell a teszteket lefuttatni. Ha csak egy van és hibamentesen futott le a teszt, akkor az a következő kérdésem, hogy mit telepítettél a kék halál bekövetkezte előtt? Esetleg egy vírusirtót?
-
Out
addikt
válasz
phoenix1989 #4501 üzenetére
Azzal a képpel semmit nem lehet kezdeni, így ötletem sincs, hogy mi okozza. Bluescreenview képpel már kaptál volna választ
-
phoenix1989
őstag
lol én meg 4 napja várok egy válaszra de semmi para xD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest