Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco
üzenetére
A rendszerpartíció 30 GB-os, hely bőven van rajta (kb. fele szabad), frissítések fel vannak telepítve, driverekkel is minden rendben (Thinkpad-eknél System Update automatikusan és példásan megoldja). Csak FF alatt jött elő a hiba és csak akkor, amikor egy adott fórumon böngészgetett a barátnőm (http://gameofthrones.hu), bár szerintem akkor is random, hogy megtörténik-e, úgyhogy nem fogom tudni valószínűleg reprodukálni.
Jó lenne picit több infó, a hibajelenség megnevezése: pl. "kernel data inpage error" ha hivatkozik file, az is pl. "win32k.sys"
A "kernel data inpage error" azt hiszem, benne van. Annyit tudok majd tenni, hogy lőttem egy fényképet az egyik kékhalál-képernyőről, otthon majd feltöltöm ide.
Köszönöm előre is a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő