Hirdetés
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Ammán döfi... (pláne ha nem fake)
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
Mivel bicikli szerelős az idő... így élménybeszámoló a bicajos bu.iknak.
Igen, jól írtam, nem biciklibu.ik, hanem bicajosos )Nekem "gyárilag" 2x125-ös külső gumma volt fent, azzal nem mozdult oldalra, éppen ezért meg sem mértem a felnit, mert a 2-es tuti h jó lesz rá, és jó is lett..
A régi olyan szar volt már (12+ év) h most amikor vettem le és ugye puha lett, ahol benyomtam ott el is tört a gumi, ahol csak épphogy hozzá értem, ott csak megrepedt, de az is teljes vastagságban...
(mondtam h már néhol kifigyelt a biztonsági szál )Ellenben, már jó párszor volt le-fel téve a hátsó, de most elöször sikerült középre befogatni, mérhetetlen az öröm e bodottság...
Felraktam a féket is, kb 10 perc volt belőni, bár nekem is csak az egyik mozog a két végpont között, de amúgy csak akkor fog ha behúzom a kart, akkor viszont rendesen...
Az "új" külső gumival meg élvezet a tekerés, nincs akkora ellenállása, mint a réginek..
Szaaall, Wunderbaba, köszi a cumókat.... jó vétel volt.
-
OP-ToTo
aktív tag
válasz TeeBee73 #14484 üzenetére
Akkor neked egyszerűen csak profi pókerjátékossá kell válnod. Lesz sok pénzed, mellé rengeteg söröd. A csöcsök meg majd szaladnak a porsched után.
Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
-
csaszi72
senior tag
bsh eltünt a termosszal együtt!!!!!!
elrabolták, gondolom a termoszt kérik váltság díjjúl Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
OP-ToTo
aktív tag
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
TeeBee73
veterán
Én nagyméretű női csöcsöket keresek.
Ha valaki tud ilyet, írjon.
MOD: Op To-to: 3 bemenet? (Line-In, Mic-In... mi a harmadik?)
Ha 3 csatira gondolsz, az pont elég 3*2=5+1.
MODsok: Az én szettem is 3 stereo 3,5" jack-kel csatlakozik.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
OP-ToTo
aktív tag
5.1es hangkártyája van valakinek elfekvőben? Az új lapon csak 3 bemenet van, mert a fejest és a mikrofont már az előlapi panelre szánták.
Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
-
Chaser
legenda
10k-ig keresek 60-64 gigás ssd-t, ha hibátlan elég próbagar is.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
aXXon
őstag
válasz Honda_Fire #14469 üzenetére
Priviben válaszoltam a másik kérdéseddel együtt.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
válasz Honda_Fire #14465 üzenetére
Az említett spoiler, amit fentebb írtam, jelenleg fehér, de már a festés túlnyomó része lepergett róla, úgyhogy lassan fekete lesz
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
GrandeP
addikt
válasz Honda_Fire #14465 üzenetére
Kormányvédő? Hogy fenn maradjon a kormány a következő tulajnak is?!
Jó tudom, megyek sarokba....
-
Honda_Fire
tag
A lökös fekete, de lehet hagyom is feketén, fekete felnik mennek majd rá de az már jövőre, ezért kell fekete disztárcsa , meg gondolkozok a fekete spoiler is.
Kalaptartó : egyszerüen nincs!
Matrica igényfelmérés : http://hardverapro.hu/apro/matrica_igenyfelmeres/hsz_1-50.html
-
GrandeP
addikt
válasz Honda_Fire #14462 üzenetére
Nincs is piros swift, csak zsiguli rózsaszín!
-
aXXon
őstag
válasz Honda_Fire #14462 üzenetére
Az említett helvéciai srác nagy suzuki b@zi szerelő, tudom ajánlani, olcsó, jó és a kisujjában vannak a régi Swiftek.
Színre fújt lökösökkel van a tied?
szerk: a kalaptartóval mi baj van?
[ Szerkesztve ]
-
Honda_Fire
tag
Köszönöm a választ, csak gondoltam beírom ide is van e valami valakinél .)
Piros a gépsas, csinálok képet még ma
SZERK: Ma viszem szerelőhöz, szétkapjuk pontosan mi hogy, egyelőre csak nagyábol ezek vannak gondok. Remélem nem lesz túl sok a javítás hogy repesszen rendesen
[ Szerkesztve ]
Matrica igényfelmérés : http://hardverapro.hu/apro/matrica_igenyfelmeres/hsz_1-50.html
-
aXXon
őstag
válasz Honda_Fire #14457 üzenetére
Féltengelyből az újat javaslom, de egyébként lehet benne vagy 3-4 féle és nem lehet se alvázszám, se semmilyen más azonosító alapján kinyomozni, hogy a tiedben melyik van, csak ha már szétszedted. Az ára lehet 16-18 ezertől (párja) akár 35-40ezer is.
Első hamutál, kilométer óra spirál, hátsó ajtó teleszkóp, hátsó spoiler Helvécián, Petitől. Tudok adni telefonszámot, de inkább személyesen érdemes felkeresni. Az 5ajtós hátsó spoilere nem jó a 3 ajtósra! Neki van egy darab 3 ajtósra való is (fényezni kellene) egy ideje pályázom rá, de mindig inkább másra költöm a pénzt és így lesz ez valószínűleg a továbbiakban is
Kalaptartóra ha találsz valami jó beszerzési forrást, akkor mindenképpen értesíts, én már azon vagyok, hogy rendelek gyárit a Tormásitól
Téligumit a rendkívül rossz weboldallal rendelkező gumisnál találsz a Törekvés kút mellett, de kérdezd meg george11-et, hátha tud valakit, vagy valamit.
SZERK: milyen színű a gépsárkány? Képet!
[ Szerkesztve ]
-
Honda_Fire
tag
Swift alkatrészeket keresek! 1997 es modell. 3 ajtós
Első féltengelyek, első hamutál, cd-s magnót, kilométer óra spirál, kalaptartó, hátsó ajtó teleszkóp, téli gumik ( 13" ). Hátsó spoiler.
MÓD: 13" dísztárcsák
[ Szerkesztve ]
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
gabe_
őstag
Nagyméretű (17" vagy afölötti) laptopot keresek, szépet, jót, olcsót.
(2xHDD hely, HDMI, n-es wifi kötelező)
Ha valaki tud ilyet, írjon.Sovány szakácsban sose bízz!
-
aXXon
őstag
válasz Inv1sus #14448 üzenetére
Én marha olcsó vagyok, de földmérni nem tudok
Ellenben a főnökömnek van egy ismerőse, az ezzel foglalkozik, de nem tudok róla, hogy olcsó lenne, de esetleg telszámot kérhetek neked érdeklődni, ha gondolod!
-
faragojof
őstag
válasz alázógyík #14446 üzenetére
Nekem szerdán hozott ismerősöm egy gépet. Azt mondja, nem ad képet a videokártya. Egy Ti200-as kártya volt belegyömöszkölve a PCI-E-s slotba, egy ASUS alaplapban. Éppen túl voltam a pálinka harmadik kóstolásán, nem bírtam abba hagyni a röhögést!
MOD:
Inv1sus: Én úgy emlékszem, a GrandeP olcsó!
[ Szerkesztve ]
"Formicate Under Command of the King,,
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok! Földmérés szolgáltatásra lenne szükségem. Valaki tud olcsó embert ajánlani?
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #14444 üzenetére
MrPé 2. legjobb szerelése(elsőnek a laminált parkettázó mesterségét tekintem ) az volt, mikor egy PCI-E kártyát 180 fokot fordítva belegyömöszölt az AGP-s foglalatba. Majd megállapította, hogy nem ad képet, sz@r a vga.
-
Norb3rto
őstag
-
-
GrandeP
addikt
Baaaazzze, már telót is tudok programozni, anélkül h a kezemben lenne.... [link]
-
faragojof
őstag
válasz csaszi72 #14435 üzenetére
Á, dehogy! Épp végeztem... Kérdezném normál esetben, hogy hol vagyok? De ez egy beírkálos fórumban már üti az extra bizarrt...
MOD:
Mondjuk az is, hogy azt mondjam: -Ejjj de jót aludtam!
Mivel kettőig nem látok...
[ Szerkesztve ]
-
csaszi72
senior tag
NO!
Léjebb vittem az árát az ARCoS-nak.
Legyen 55k a 16G karival. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
faragojof
őstag
A franc tud mindent elolvasni, amit összefirkáltok!
Két kérdésem lenne csak.
TeeBee: Hívtalak e, mert nem látom a telóm kijelzőjét egy ideje...
Gyík: Voltam nálad! Ugye jó vót! Esküdj bébi. Ugye jó vót!Ja, meg még egy, mert belefér a kettőbe! Hol hagytam el a fiam, volt nála egy csomó pálinka, üvegben.
Oké, itthon is találtam.
-
Chaser
legenda
-
csaszi72
senior tag
válasz DeltaPower #14420 üzenetére
jaja
pézosztás vót Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz csaszi72 #14416 üzenetére
A Korsós Viktor nevű fotós videóit néztem, mellette volt.
Tegnap véletlenül sikerült beszélnem a sráccal pár szót, gondoltam megnézem mit kell róla tudni.
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Norb3rto
őstag
-
george11
addikt
Oppá
"A Belügyminisztérium augusztus elején jelentett be egy csaknem 420 embert érintő átszervezést a rendőri szerveknél" na innentől érdemes olvasni Ezek szerint már közel voltak a lebukáshoz "azok" a bizonyos körök"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #14380 üzenetére
Mert minden ph boltos és az acer szerviz ezt mondta?... Sztem továbbra is az van, hogy a kibővített garos gépeket csinálják, olyan szervizek voltak is itthon.
tibibi: Nem tudom, egy jó adag biztosan. Font is kell.
-
george11
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest