- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Milyen videókártyát?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Gaming notebook topik
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Apple notebookok
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz AMD1975 #109799 üzenetére
Még nem álltam hozzá, csak körvonalazódik, hogy csináljak vele valamit. Win is majd 7-8 éves rajta már...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
Kecskeméten melyik üzletben kapok hűtőpasztát? Helyben, nem kiszállítva.... Semmi extra csicsa nem kell, csak egy 5th i3-as laptopot akarok kitakarítani.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
gabe_
őstag
Olajcserét, kisebb autószerelési munkákat vállalok.
Sovány szakácsban sose bízz!
-
daninet
veterán
Ha be kell valami nagy és nehezet csomagolnom nemzetközi postázásra hol tudok csomagolóanyagot venni kecskeméten? Kellene karton és filler is (sok bubifólia vagy az a légpárna)
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
Keresek fali szekrényeket. Műhelybe kell bármilyen régi konyhaszekrény vagy polcos szekrény jó lehet. Inkább konyhaszekrényre gondolok annak jó a mélysége. Kinézet szinte mindegy, nem szépségverseny
2 méter falam van amit szekrénnyel szeretnék megtölteni[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
TeeBee73
veterán
válasz trebrona #109778 üzenetére
Van aki tökből és káposztából csinál kotyvalékot, és lecsónak nevezi.
A csernobili harcsának is a combja a legfinomabb.MOD: Ja, madárbóll is van,
VágópisásKFC-s. Pulled Bird.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
tibibi
őstag
válasz Stylewars_kp #109772 üzenetére
Utolsó mondat
-
daninet
veterán
válasz tibibi #109766 üzenetére
a csongrádi utcán a hentesnél sok oldalas volt, vettem is de eléggé soványra voltak vágva nem lett az igazi. Itatni kellett a vendégeket, hogy ne vegyék észre bár ittak azok maguktól
Egyelőre a metrós nyert, ott viszont kell B terv mit csinálsz az oldalasról leeső nyesedékekkel mert elég sok lejön belőle
-
daninet
veterán
Tudtok olyan hentest aki rendelésre előkészít spec húsdarabokat amik amúgy nem szoktak a pultban állni? Baby backrib kellene ami talán felső oldalas magyarul fene tudja. Húsosabb borda. Nincs metróban sem, ott már néztem.
-
tibibi
őstag
valami led lcd tv ocsóóé van eladó valakinek 40" körül megfelel.
-
AMD1975
tag
100 kilótól egy Xdefiant korlátlan csomag Mx4 pasztával s egy pepsivel.
-
AMD1975
tag
Láttam az Ubisoftnál akciós.
-
gabe_
őstag
Betonozásból megmaradt 100kg cementem, 8000ft-ért elvihető
Sovány szakácsban sose bízz!
-
bsh
addikt
rövidnadrág nem kell valakinek véletlenül? van 3db, 2xl-es.
-
TeeBee73
veterán
Ehh...
Megnéztem ezt az új Gobbi Hilda vs Vietkong c. filmet, de nem értem a koncepciót.
Értem én a szándékot, szombat délelőtt kilenckor be a tévébe a mesét a gyereknek, apu addig felrakja az ebédet.
De ez kb. 3-6 éves korig ajánlott (Mármint, ez a műalkotás. Idősebb korban fizikai fájdalmat okoz, bizonyos mennyiségű alkohol nélkül.), ebben meg egy csomó felirat van.
Mondjuk, a lényeg, hogy a pigmenttúltengéses fószer belátásba helyez egy nyelvest a fehér menőarcnak, túl is teljesítette az LGHDTV+ normákat. Az a rész nem feliratos.
MOD:
Mondjuk, a feliratos filmeket én sem szeretem.[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
Kisfaludy utca, Festő utca vagy környéken nem tud valaki kiadó garázst vagy akit lehetne keresni? Ober bank és 3 Gúnar környéke
-
AMD1975
tag
Srácok kérdés. 1070ti elviszi a passziánsz játékot? Ha szaggat kidobom.
-
TeeBee73
veterán
Gyíkbá!
Bezárt a bótod', vagy csak szabin vagy?
(Egy cimbi lepattant ma a rácsól.)"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
313313
addikt
válasz gabe_ #109729 üzenetére
Ez 2000-es szabvány, panelod akkor már legalább 20 éves volt...
Egyébként általában nem sikerül minden szabványt betartani...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
TeeBee73
veterán
válasz Devid_81 #109719 üzenetére
Mi a baj a fürdőkád mellé szerelt konnektorral?
MOD: daninet: "Capcarap, héjj' zsámóóó!" a pontos megnevezés.
MOD2:
CoDediv: Persze, hogy mindenre kell földelés. Szerinted, honnan ered a "Megrázta, mint Krisztus a vargát" kifejezés? Az sem volt leföldelve.[ Szerkesztve ]
-
-
Devid_81
félisten
válasz 313313 #109723 üzenetére
Azt nem tudom nalatok mi a szabaly, anyosomek hazaban jartam ami talan a legujabb jelenleg a csaladban de ott is a tukor korul siman vannak konnektorok a mosdokagylo/csap felett.
Szerintem otthon sokkal lazabb lehet erre a torveny.
Itt meg a kutyara is Fi-Relet kell rakni, meg 8 vedo foldeles, meg ha lehet akkor inkabb ne is adjunk neki aramot, csak vodorrel locsoljunk ra max 2Voltot
Ezek itt olyan hulyek, hogy egyetlen agyatlan baleset eleg ahhoz, hogy barmi a torvenybe keruljon...csereben a villanyszerelok tanulhatnak amig vilag a vilag es persze egyik okositas siincs am ingyen.......
-
Devid_81
félisten
válasz tibibi #109721 üzenetére
Vagy ha epp zuhany kozben mikroznal valamit, teljesen hasznos
Angilalaban nagyon hulyek ezzel a biztonsaggal, itt a csaptol/kadtol 2.5 meterre nem talalsz aramot.
A hulye lampakapcsolo is csak egy madzag a furdoben, veletlenul se nyuljal semmihez vizes kezzel stb
Es ekozben tobben meghalnak itt aramutestol mint mashol a foldon[ Szerkesztve ]
...
-
tibibi
őstag
A design az asszonyé én csak kiviteleztem egyébként meg nem cig@ny ! Üdv lákátos esmeralda lusziszita
-
daninet
veterán
válasz Astroboy #109715 üzenetére
ugyanilyen színű csaptelepeket akartam, dobtam egy hátast tőle mert 300k volt egy zuhanyszett ami kicsit modernebb kinézetű. Ugyhogy aliexpress csaptelepek vannak mindenhol a konyhát kivéve. Termosztátos meg minden. Egyelőre (3 éve) semmi gondom vele hibátlanul működnek. Ha teljesen tönkremegy pár áv mulva és kell egy újat vennem akkor sem tartok még féle árnál sem, valami 45 körül volt ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz tibibi #109708 üzenetére
Én magamnak búrkoltam tavaly 50+ m2, 2 dürdő+1wc
Vizet is én csináltam 8 vízkiállás, csak munkadíjra 70-80k/db-t mondtak.
Én bontottam, én vakoltam, én csináltam a vizet és festettem és én is raktam fel mindent is.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Devid_81
félisten
En amolyan mindenes es villanyszerelo is vagyok, klima minden lofacc.
Akarhanyszor hazamegyunk mindenki azt mondja, hogy annyi melom lenne nem latnek ki belole es kb olyan aron mint Angliaban...
Lassan el kell gondolkodjunk, hogy visszakoltozunkEpp kutfurast neztem a napokban, hogy ha megyunk akkor kelleni fog...meterenkent 25k
Es en meg azon gondolkodtam jo lenne egy 100 meter koruli, legalabb szurve mindenre jo lenne, ivasra fozesre talan nem, de azonkivul barmire is.
2.5 milla....mijaf@sz...
-
daninet
veterán
anyag * 2, burkolók mindig így nyomták. Az összes szakág között övék a legmagasabb árazás. Építkezésnél legtöbb melóssal megegyezel az árban és látod hogy azért dolgoznak érte. Burkoló jött, 60x60as lapokat ledobálták 3 nap alatt, emilió
Úgy vagyok vele, hogy majd fáj a hátuk és abba kell hagyni 50évesen a melót, biztos gyűjtenekMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
tibibi
őstag
Embörök ! Milyen f@szom világot élünk Az asszonyra rájött a konyha felújítás nincs kedvem térdepelni csak kb.10m2 hidegburkolás,kértem árajánlatokat munkadíjra 10 ezertől-14 ezerig / m2 azt a pofátlan eget burkoltam már pár m2 szóval van fogalmam a munkáról. Vicc ez az ország köszönjük csok és egyéb kamu felújítási marhaságok.. Ja nyilván fogok térdepelni ,de az asszony is
-
Zeki
nagyúr
válasz Gyuri27 #109705 üzenetére
Nekem sem. De van. Valami windows frissítés nem bírt végigfutni, kifagyott.
313313
Na az jó lesz, mert ez gyenge volt! És minden néző szerint is. Mintha nem mertek volna témadni, sokszor hátrafele passzoltak.
Hazai pályán, szinte végig emberelőnnyel, szurkólói biztatással, mennie kellett volna.[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
-
Zeki
nagyúr
És kiderült, a laptopom win10 frissítése azért vágta taccsra a gépet, mert a bios anno befrissítésre került. Most ránéztem, év vége felé adtak ki másikat, azt telepítve már minden szép és jó.
-
313313
addikt
válasz daninet #109694 üzenetére
Mikor mi költöztünk én villanyórás dobozokat hordam haza. Olyan 35*35*25-ös lehetett. Jó erős volt és pakolható
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Fujitsu Lifebook E736, i5-6200u, 8Gb RAM, 128Gb SSD, 13,3' HD, jó akku
- ASRock Z77 WS LGA1155 Intel Z77 ATX asztali alaplap ÚJSZERŰ!
- Új - Apple MacBook Pro 14" M4 Max 14cCPU/32cGPU/36GB/1TB SSD - Space Black - Bontatlan
- Dell Latitude E5470, Core i5-6200u, 8Gb DDR4, 256Gb SSD, 14" HD kijelző, Jó akku! Win 10
- Eladó Új,bontatlan iPhone 16 Pro 128GB, fekete színű, független