Hirdetés
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
WunderKinder
aktív tag
Szerintem még amúgy azt dicsérik a legtöbbet amit te is csináltattál. Az az egy elégedett haver is olyat csináltatott (legalábbis akkoriban még csak az volt) és ő a közvetlen gyógyulás után semmit nem tartott be. De arra emlékszem, hogy megszenvedett vele rendesen. Azt mondta, hogy olyan mintha mindig egy marék homok lenne a szemében.
A kollegám tuti nem tartott be semmit, másnap már vezetett.Viszont anyósomék mindent, napszemüveg, szemcsepp stb. De apósom szemében valószínűleg a beültetett lencse mozdult el vagy valami hasonló. Esett egy baromi nagyot a sípályán és beverte a fejét. Azt mondja szerinte azóta van, de két hét múlva megy dokihoz és kiderül.
Közben találtam még egy elégedett ügyfelet, feleségem nagynénje 50 éves, neki lasik módszerrel csináltàk 5 éve, csak közel látásra.
Én nem merem bevállalni, de mindig piszkálja a csőrömet hogy jó lenne eldobni a szemüveget. De persze csak ha látnák is utána. -
bsh
addikt
pont a sétálástól (mert ilyen hajnali hidegben lusta vagyok biciklizni) most gecire fáj a lábam, és nem műlik :S most jövök a friss levegő szívásból padon üléssel (+cigi+kávé) de mit nézzek ilyenkor, nincsenek miniszoknyás csajok
nagyobb főzés megvolt hétvégén. osszam szét? hogy mííííí? (baszki a csilis babot is nehezemre esett megfőzni, pedig csak a hagymát kellett felvágni, minden más készen volt
mondom nincs kedvem semmihez.) hát lakás takarítás az jó lenne, csak őőő... fáj a lábam
-
tibibi
őstag
Franc tudja lehet nem sértödne meg,de a fekete gólyában is jeleztem ,hogy nem igazán stimmelt minden azóta a Krisztián nem is köszön
nem vagyunk egyformák Iguánában izlett a kiszolgálás is perfekt volt ezen az áron Kecskeméten már nem sikerült pedig a színvonal hasonló szeretne! lenni.
-
Zeki
nagyúr
Na akkor a hardverapróról:
ez mennyire jó gép? Mennyire éri meg az árát? Mennyire strapabíró a céges Lenovo Thinkpad L440-hez képest?
Ebben legalább van gyárilag magyar billentyűzet. -
daninet
veterán
egyszer ezen végigmentem, nem magyar bankkal, City Bankos voltam külföldiában. Nem tudom mennyire vonatkozik a magyar piacra, valamennyire biztos.
Rohadtul zavart, hogy vannak webshopok ahol csak beirom a számot (vagy az elmentett kártyát használom) és semmi, levonja a pénzt. Aliexpress nekem mai napig ilyen, meg amazon is.
Felhivtam az ügyfélszolgálatot, mondtam, hogy nekem ez nem tetszik. Mondta az ügyintéző, hogy érti, de azt is látja, hogy be van állitva az azonositás. Nem tud segiteni, eszkalálja az ügyem. Kb két hét mulva hivott egy erős skót akcentusos figura, mondta hogy ő a city bank országos biztonsági főnöke és hozzá jutott az ügyem mert senki nem tudott rá válaszolni. Azt mondta, hogy bizonyos cégek auditnak tudják magukat alávetni és ha átmennek akkor csökkenthető náluk a banki oldalról a megerősités, mert hogy ugye nekik van ott külön pénzügyi meg csalási meg mindenféle osztály és a bankról leveszik a terhet. Ez egy win-win szituáció, a bankhoz kevesebb probléma érkezik, az ügyfél pedig egyszerűbben, gyorsabban vásárolhat a szolgáltató oldalán.
Itthon ez nem annyira jellemző, de ott pl a Carrefour vásárlás soha nem kért kódot, vagy a metróhoz a jegyvásárlás. Tipikusan olyan dolgok ahol sok embert kell kiszolgálni gyorsan. 3-400 eurós bevásárlásokat simán elfogadta contactless fizetéssel, miközben a limit nekem is be volt állitva
Most megnéztem, aliexpressen közel 250 vásárlás körül járok elég nagy értékben, egy kezemen meg tudom számolni hányszor kérte a kódot. OTP kártya -
Stylewars_kp
őstag
-
daninet
veterán
tavaly nyáron párban vettem, van a pótkeréken egy ugyanilyen már
Nem tudom, nem vagyok meggyőzve, nincs 5000km abban a gumiban. Értem, hogy párban kéne, de.. nemtom. Kurva drága is, tavaly még 30ezer volt most majdnem 60....
Találtam közben oldalfal erősítettet, még az évszám is ugyanaz. Mérlegeltem a tanácsaitokat, de egyet veszek. Nem akarok most kettőt megfinanszírozni, főleg nem tárolni még egyet. Köszi azért
-
daninet
veterán
ezt sajnos nem tudom mert nekünk ők vitték el a cuccainkat onnan. De egy próbát megér.
Van még egy festőm de ők családi házakban utaznak, ők glettelték/festették az új házunkat.
Ő "klasszik" festő, hasitasiba fizetsz, tele van munkával csúszik stb. De szépen dolgoznak és igényesek a munkájukra. Valamit valamiért, sajnos ilyen a piac. Ha nem sürgős lehet jó opció, ti tudjátok.
Ha érdekel megadom a számát. -
daninet
veterán
Legutóbb Bartusékkal (költöztetősök) festettük ki a lakást ahonnan elköltöztünk. Vannak festőik is gondolom része a költöztetős biznisznek. Nem volt olcsóbb vagy sokkal drágább mint a többi festő, mikor befejezték a munkát egy hosszú email reportot írtak fotókkal minden apró problémáról amit nem tudtak megoldani. Időben jöttek, befejezték mikorra mondták. Őszintén meg voltam elégedve a dologgal.
-
Chaser
legenda
akkor azokat még nem ő követte el ( :
nyugati felújításánál is volt valami balhé, átadás első napján már több dolog nem működött
a jegyautomatákkal is nem tudom mit bénáztak, akartam venni kb két hónapja jegyet - egyébként neten szoktam -, kökin egyik sem volt jó, bemegyek és kérdem kinek kell szólni hogy minden automata defektes? hívjam fel az oldalán levő számot...óóóóóó mondom nyilván :d kiderült valami teljesen más cég üzemelteti, nem is a mávhoz tartozik, pffffffff -
tibibi
őstag
A 44 sz. főút megerősítésének kezdete a 445 sz. Kecskemét elkerülő út körforgalmi csomópontja. A meglévő
körforgalom az erős jobbra forduló forgalom miatt kiegészítésre kerül egy közvetlenül jobbra forduló, un.
bypass összekötő ággal. A 4622 j. úti csomópontig egy szintbeni osztályozós csomópont kialakítása is
szükséges. A 44 sz. főút burkolata a teljes szakaszon megerősítésre kerül. A 4622 j. út csatlakozásánál egy
turbó körforgalom kerül kialakításra -
Gyuri27
félisten
Oszt ez lófasz. Már elnézést.
Meg ugye este nem süt a nap.
Konkrétan vicc, hogy 1-2 nagy kerék egy komplett 2-3 ezres falut ellátna. Villannyal is lehetne füteni. De hát nem nincs. Mert csúnya és zavarja a madarakat özikéket meg ilyenek.
Gondolom hullámerőmű se lenne ha lehetne mert az meg a halakat zavarná.
Máshol autópálya alá van technológia telepitve. Mert még abból is lehet energiát nyerni. -
tibibi
őstag
Ja ketten voltunk a tűzoltókná,l a borsodi parasztgyereket aki vezette a tátrát leszerelték ,mert meghalt a faterja én meg ott maradtam egyedül
mint öreg baka. A többi mind utánam vonult fél évvel és 3 hónappal utánam szerelt le. Kárpótlásul kaptam valami X ezer ft zsoldot az utolsó 6 hónapra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest