Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
válasz
bigdady #110414 üzenetére
régen volt ilyen a tesco parkolóban, de már ezer éve nem jártam arra. de az sem ott helyben csinálja, hanem tán a mátyás király körúton valahol. nem tudom milyen.
esetleg a ceglédi úton van egy szélvédős, azokat kérdezném meg inkább. (szélvédőjavítás – kavicsfelverődés javítás, teljeskörű Casco-s kárfelvétel és kárügyintézés) -
grizlisandor
veterán
válasz
bigdady #110023 üzenetére
Bazsalikomos kertben ettem péksütit, jó kis hely, bár a 2k párizsis szendvics sokkolt, de jó a hangulat, csinosak a menyecskék, finom volt a kakaós csiga.
Kenyeres Birtokban ettem, finom volt, az édesburit meg nem tudom, hogy csinálják meg milyen alapanyagból, még ilyen jó ízűen sehol nem ettem köretet.
-
bsh
addikt
válasz
bigdady #104807 üzenetére
eddig úgy volt talán*,de most pont a jókai felé van az egyenes haladási irány kifestve, és a körút felé a kanyarodás, tehát most pont a jókai felé nem kell indexelninekem mindenesetre az lenne a logikus, hogy a kétsávos út a magasabbrendű, fő útvonal, és arról lekanyarodó mellékútra kell indexelni.
*így belegondolva nem is emlékszek felfestésre
a google sreet view szerint előrébb volt jóval a felfestés. -
WunderKinder
aktív tag
válasz
bigdady #104781 üzenetére
A szívófejben levő forgókefének valami fogaskerekét ledarálja, eleinte csak meg-megáll a forgása aztán végleg lecövekel. Mindkettőnek ugyanaz volt a hibája, állítólag az újabbakban kijavították. Majd meglátjuk, havernak az egész porszívót cserélték, nekem már csak a szívófejet.
-
KTU
addikt
válasz
bigdady #104388 üzenetére
Igen.
Voltak nálunk is múlthéten.
Írni is akartam mit mondtak ha nincs maszk a vásárlón, 3x kell felszólítanom:
1. Vegye fel a maszkot.
2. Vegye fel a maszkot, így nem vásárolhat.
3. Vegye fel a maszkot, ha nem veszi fel, rendőrt kell hívnom.Akkor mentesülök a büntetéstől, ha rendőrt hívok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Revolut
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest