- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztrofotózás
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
Simi2000
tag
1km-eren is lehet elég csunya balesetet szenvedni a nem megfelelő gumi miatt. (megcsuszol)
Persze a Te döntésed milyen gumit használsz....
-
Simi2000
tag
válasz
Chaser #48935 üzenetére
Még megusztam a dolgot....
De akkor se értem a dolgot.....6 honapig dolgoznak rajta, és nem lehet betenni pár skin-t? De azért az első változathoz képest, (nagyon)kicsit javult már a szinvilág. De még mindig szemfájditó... Nemtom milyen monitoron nézték készítésnél
Maxon: jó választás....
-
Simi2000
tag
Nekem is nagyon nem tetszik ez az uj design....
De ahogy olvastam a "házigazda" irásokat. Egy oldal se a felhasználok kedve szerint vált design-t....Most lehet Én gondolom rosszul, de ez az oldal a felhasználok nélkül nem működne, mert ha mi nem olvassuk, és nem látogatjuk, akkor nincs reklámértéke sem az oldalnak. De mindegy......
-
Simi2000
tag
-
Simi2000
tag
-
Simi2000
tag
válasz
ekrisztian #41713 üzenetére
-
Simi2000
tag
-
Simi2000
tag
Sziasztok.
Eladósorba került egy autós magnó, és hangfal. Ha valakit érdekel priviben megkereshet.
-
Simi2000
tag
És mi lenne ha mindenki betartaná a KRESZ-t, és 90-el közlekednénk a főutakon. akkor jóval kevesebbet kéne előzgetni (kevesebb baleseti lehetőség)...csak azokat akik nem tudnak 90-el sem menni...
-
Simi2000
tag
Sztem aki nem akar vagánykodni az utakon az vegye meg a kocsimat, épp eladó sorba került: [link]
Ezzel ha akarsz se tudsz keménykedni az utakon, viszont eddig mindenhová odaértem vele, ahová elindultam
-
Simi2000
tag
Hello
Tudja valaki, hogy a kecskeméti autó piac, az mostanában hogy van nyitva? Neten nem találok róla semmilyen infót.
-
Simi2000
tag
Ha már autós téma...
A kecskeméti autó piac, az mostanában hogy van nyitva? Neten nem találok róla semmilyen infót.
-
Simi2000
tag
Hello
Nincs valakinek eladó 20-as lány kerékpárja (7 évesnek)?
Ajánlatokat priviben várok...
-
Simi2000
tag
válasz
GrandeP #39293 üzenetére
Senki nem beszélt ADSL-ről.
Arról viszont beszélt az opticon rendszergazda, hogy ez a tervük. Sőt, már több kisebb településen így építették ki a hálózatukat. Az opticon-nak saját optikai kábele van Bp-től Kecskemétig. 10Gbit-es sebességgel, és azzal azt csinál amit akar...és ugyanúgy optikai kábellel mennek a nagyobb társasházakig. Ezért lesz nagy a sebesség. Ma már ha pár száz méternél hosszabbra kell menni, akkor olcsóbb az optikai kábel. Szted miért ezt a technikát csinálják ez újak, egyre többen (digitv).
Idéznék az opticon honlapjáról:
70 településen építettünk optikai gerinchálózatot, a legmodernebb technológiával, amely közel 100.000 háztartás részére biztosít 100 Mbps-os sávszélességű szimmetrikus adatkapcsolatotTehát nem kamu a dolog. De ha megnézed a FTTBC szolgáltatásukat, akkor láthatsz szép sebességeket Kecskeméti helyeken, nem irreálisan magas árakon. Csak nem mindenhol elérhetőek...2 ügyfél kedvéért nem fognak több km kábelt lefektetni.
Mellesleg semmi közöm az opticonhoz
, csak azért mert nem Kecskemét nagy internetszolgáltatója, még lehet többet tud technika terén mint a többi szolgáltató.
-
Simi2000
tag
válasz
rankesz #39282 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ez csak a Petőfi Sándor útcán van, és az Opticon fogja (vagy már van) szolgáltatni. De a honlapjukon nem látok róla semmilyen konkrét információt.
Pár hónapja voltam az opticon server termében, és ott tartott egy kis előadást a rendszergazda ilyen terveikről....hogy megvalósult-e azt nemtudom. -
Simi2000
tag
Első?
Ilyenkor?
Mi történt Kecskeméten?Áramszünet, hogy senki nem elsőzött... -
Simi2000
tag
Sziasztok.
Esetleg érdekel valakit két ilyen hangfal? 250W-osak. Kp vagy valamilyen hardver eszköz csere is érdekel. Ajánlatokat privátban várok. További szép napot.
Esetleg őrá is cserélném
-
Simi2000
tag
válasz
Jodanovich #32959 üzenetére
-
-
Simi2000
tag
Trallala-lalla-la....
-
Simi2000
tag
-
Simi2000
tag
-
Simi2000
tag
Hello.
Szeretnék venni egy komplett gépet, monitorral. Elvárásaim, hogy WinXP legyen rajta (256MB ram, 4GB HDD, 15-ös monitor).
max 5000Ft-ot adnák érte.Akinek van ilyen gépe az PM-ben jelezze. Köszi.
-
Simi2000
tag
válasz
GrandeP #20894 üzenetére
Sztem közös megegyezéssel is fel lehet mondani a munkahelyen. És olyankor bizony jár a munkanélküli segély, de elég érdekesen számolják....
Akkor nem jár, ha önkényesen mondasz fel ,azonnali hatállyal. Tehát nem közös megegyezéssel. Szóval ez csak azon múlik, hogy milyen viszonyban vagy a főnököddel. Mert neki semmivel nem kerül többe a közös megegyezéses felmondás, mint az egyoldalú.sztem....
-
Simi2000
tag
válasz
#05377536 #20870 üzenetére
Sztem meg, ha semmi baja, minek lecserélni? Amíg, jó addig használni kell, és majd utána venni valami másikat.
Meg eladás helyett Én inkább eltenném tartaléknak, bármikor történhet valami az új monitorral, amit a szervíz hetekig bent tarthat, és ilyenkor jól jön ha van egy tartalék.
-
Simi2000
tag
válasz
#05377536 #20868 üzenetére
Hello
Sztem mivel ez egy 3 éves monitor garancia nélkül, DVI nélkül.
Én max 25-öt adnák érte.....beleszámítva, hogy 30-ért már van új 19-es wide monitor, meg itt van ez is Samsung 943N.
-
Simi2000
tag
Hello
Eladó egy 3,5-ös IDE(ATA133) winyó külső USB-s keret. Külön tápellátása van.
Ár 3000FT de lehet több is
Érdeklődés privátban....
-
Simi2000
tag
Hello
Érdeklődés privátban....
-
Simi2000
tag
Hello
Érdeklődés privátban....
-
Simi2000
tag
Hello
Érdekelne valakit egy 3,5-ös IDE winyó külső USB-s keret. Külön tápellátása van.
Érdeklődés privátban....
-
Simi2000
tag
Hello
Kecskeméten hol szervízelnek notbook-ot jól, és olcsón? Csak a kijelző kontakthibás a le-fel nyitogatástól....meg a ventit kellene kicserélni benne.
-
Simi2000
tag
Ezen jót derültem:
-
Simi2000
tag
Hello
Eladó egy Chieftec GPS-400AA-101A, új 2év garis 10eFT
Valamint érdekelne, hogy most mennyit ér egy:
Gigabyte GA-K8NE-RH (S754-es lap)
AMD Semporon 3000 proci
512MD DDR400 RAMA három alkatrészre egyben írjatok légysz egy árat, mert külön nem akarom eladni....egy hét garit adnák rájuk...
Mellesleg 2.
-
Simi2000
tag
Hello.
Eladó egy Chieftec GPS-400AA-101A tápegység. Új, 2 év garanciával.
http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=05630
Ár: 10e FT
-
Simi2000
tag
Hello.
Keresek Canon IP3000-es nyomtatóhoz nyomtatófejet, használt is jó.
Ha valakinek lenne, ajánlatokat priviben várok. -
Simi2000
tag
Hello.
Lenne egy eladó VGA-m:
Connect3D Radeon9550 128MB RAM passzív hűtéssel, DVI, és TV kimenettel.
Ajánlatokat priviben várok.
-
Simi2000
tag
Hello
Lenne egy eladó VGA-m:
Ajánlatokat priviben várok, 1 hét próbagarit tudok rá vállalni.
-
Simi2000
tag
Hello
Lenne egy eladó VGA-m:
-
Simi2000
tag
Hello
Lenne egy eladó VGA-m, 1 hét próbagarival:
Ajánlatokat priviben várok
-
Simi2000
tag
Hello
Lenne egy eladó VGA-m:
-
Simi2000
tag
Hello.
Keresek Canon IP3000-es nyomtatót, nem baj ha rossz, elég ha nyomtatófej jó benne.
Aktív témák
- Dell Latitude 5500 FULL-HD IPS Intel core i5-8365 16gb ddr4 256gb ssd windows 11
- NAGYKIJELZŐS HP 17col FHD / Intel i3-11generáció / 8gb RAM / 256gb SSD / Windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest