Hirdetés
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
WarLock07222
üzenetére
Használd egészséggel
Nálunk most gyógyul a céges Lelit, Siminél van. Szerencsére épp van nálam Colonna. Most ittam egy Foundationt, délután pedig egy Rare lesz soron. Meglepően jó, sosem ittam még. Filter jellegű ital készült belőle. Érdekes, hogy nagyon lassan, csöpögve jött le. Most elgondolkodtam rajta, hogy az otthoni DG gépet lecserélem egy Nespressora, ha ahhoz ilyen kapszulát be lehet szerezni.
-
kzoltann
aktív tag
válasz
WarLock07222
üzenetére
Filter is egy rohadt veszelyes lejto anyagilag szerintem. Csak az ilyen trukkos mert sok a “mikrotranzakcio” - mint a telefonos jatekokban - ahhoz kepest, hogy ritkabban veszel egy jelentosebb osszegert gepet es orlot.
Eszkozokben olcsonak tunik, de aztan jo legyen egy jo kettle, jo merleg, oh dejo az a dripper (furan neznek rad, hogy de mar van 3).
Orlo ide is kell jo (elindulhatsz vmi kis kezivel > Comandante > Wilfa Uniform Ssp / Fellow Ode / OE Apex > orult gondolat, hogy kell egy EK otthonra).
Es akkor ott vannak a kavek a vegtelen penznyelo espressohoz kepest: competition series, limited edition, nanolot meg minden csoda es “jo csak ezt az egyet megkostolom kivancsi vagyok” puff €25+ (hatar a csillagos eg) elment 100-200g/csomag kavera.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- YouTube
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Tesla topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos cigaretta 🔞
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nálunk most gyógyul a céges Lelit, Siminél van. Szerencsére épp van nálam