Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gravity1234

tag

válasz GML #62212 üzenetére

Nem altalanositottam, csak peldat hoztam. Biztosan vannak jo sot kiemelkedo helyek is ahol valoban elmenyt szerez az ember. Ez nem az volt. Ott santit picit a dolog, hogy aranylag magasra tettek a mercet ugye a 4 csillaggal es az ahhoz tartozo elvarasokkal a vendegek szemeben. Ha ez ugy hirdetik hogy egy panzio, es ot kapok ilyet de tudva hogy ide mentem egy szot se szolok.
    En eveken at eltem kulfoldon raadasul az egyik a vilag egyik elso szamu orszaga volt, illetve az elmult 10 evben rengeteg helyen jartam uzleti uton is azt gondolom bosegesen van osszehaonslitasi alapom.
    A szoc feeling nem volt meg, mert par eve teljeskoruen felujitottak a szallodat, a welness resze rendben is volt, leszamitva hogy ekkora szallodahoz pici. Az etelek, a kiszolgalas illetve a hozzaallas volt ami szerintem nem elfogadhato. Nem mi voltunk az egyetlenek akinek nem tetszett, de ki maga sajat vermersekletenek, neveltetesenek alapjan tette ezt szova.

Valoban ezert az arert el lehet menni kulfoldre is, bar mint emlitettem eltunk tobb helyen is, ezert hazakoltozesunk utan epp emiatt kerestunk itthoni helyet.

Új hozzászólás Aktív témák