Hirdetés
- Akciókamerák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Fujifilm X
- Pánik a memóriapiacon
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petee87
tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Nekem pl Ascaso Mini van Gaggia Classic mellé és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Mindkettő fém, inox, tökéletesen mutatnak egymás mellett a konyhában, személy szerint nem szeretnék egy hatalmas ipari monstrumot nézegetni.
Mindamellett megkíméltem magam a daráló otthoni barkácsolásától, amikről a Graef-es kollégák írnak, szerintem ezeket a szempontokat figyelembe véve megérte azt a plusz 10e Ftot. Ráadásul új, garanciás. -
Toobee
veterán
válasz
fragola.6035
üzenetére
Én épp Ascaso-t használok most a Rossi helyett
Igaza van Parcinak, nem egy Mazzer, de úgy gondolom, hogy ennek alapján is áraztam be. Abban viszont biztos vagyok, hogy ez még lazán menni fog 10 évet, mikor az Ascasom ABS burkolatát póló formában vásárolom meg a piacon. Az ok meg prózai: kellett a fokozatmentesség, pénzem viszont nem sok volt. Amúgy már hajózna haza a HG One, ha épp lett volna 250.000 Ft-om darálóra. -
And06
aktív tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
úgy emlékszem iberitalod volt, ugye? mi a különbség az ascasohoz képest?
-
válasz
fragola.6035
üzenetére
nem akarom ekézni a rossit, pláne nem toobee épp eladó rossiját. ami nálam volt, az nem volt oké, de mondjuk az nagyon ütött, fél napom ráment a sufni tárcsa-párhuzamosításra. ezen felül túl nagyok voltak a fokozatai, és lötyögött a fokozat állító gyűrű, magyarán darálás közben is volt holtjáték, változott az őrlemény. nekem az sem tetszett, hogy hatalmas dög. az adagolóját sem szerettem.
viszont ipari dög, ami nem fog szétesni, az tuti. és lehet, hogy csak a nálam lévő példány volt ennyire szétgyakva, a többi dolga meg orvosolható némi tuninggal.
viszont yeahhh ascaso i-minije nagyon meggyőző volt, amikor nálam járt. és ő már vagy 3 (?) éve hiba nélkül használja. a graef darálót nem ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindamellett megkíméltem magam a daráló otthoni barkácsolásától, amikről a Graef-es kollégák írnak, szerintem ezeket a szempontokat figyelembe véve megérte azt a plusz 10e Ftot. Ráadásul új, garanciás.
Igaza van Parcinak, nem egy Mazzer, de úgy gondolom, hogy ennek alapján is áraztam be. Abban viszont biztos vagyok, hogy ez még lazán menni fog 10 évet, mikor az Ascasom ABS burkolatát póló formában vásárolom meg a piacon. Az ok meg prózai: kellett a fokozatmentesség, pénzem viszont nem sok volt. Amúgy már hajózna haza a HG One, ha épp lett volna 250.000 Ft-om darálóra.