Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cool Face
aktív tag
válasz
Toobee
üzenetére
Az a szett amit mondtam kb 100e amit javasoltál az 260e. Ennyit kellene költenem egy kezdő szettre? Ez az árkülönbség ennyire érezhető a kávé ízén?
Nekem már egy Sage BES875 is ég és föld volt a mostani kávéhoz amit itthon iszom. Nem hinném, hogy én valaha olyan magas szinten szeretném űzni a kávékészítést mint itt egyesek. 1-2 hónapot szívesen eljátszok vele még meg nem találom a számomra megfelelő beállításokat stb, de szerintem ott meg is állnék vele egy időre. Az ilyen Sage és pl Lelit Anita teljesen felejtősek szerintetek?
Krajcsi
köszi, de személy szerint ezt az irányt inkább későbbre hagynám.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nekem már egy Sage BES875 is ég és föld volt a mostani kávéhoz amit itthon iszom. Nem hinném, hogy én valaha olyan magas szinten szeretném űzni a kávékészítést mint itt egyesek. 1-2 hónapot szívesen eljátszok vele még meg nem találom a számomra megfelelő beállításokat stb, de szerintem ott meg is állnék vele egy időre. Az ilyen Sage és pl Lelit Anita teljesen felejtősek szerintetek?