Új hozzászólás Aktív témák
-
danbenzin
csendes tag
válasz
AXisBOLD #10423 üzenetére
igen, ha a költségvetés alacsonyan tartása a cél, akkor bizony résen kell lenni, mert a kávézás komoly pénztemetővê válhat. akkor mondom úgy, hogy saját tapasztalatom alapján tudom mondani, hogy megbántam, hogy ezen a pár eurón spóroltam és az olcsóbbat vettem. most van egy olcsóbbam, de vágyódok a drágábbra, a perem nélkülire, és most már azon agyalok, hogy megveszem azt is, mert tuzpenge által leírt folyamatban a legidegesítőbb számomra az a tamperelés előtti látvány, amikor valamit kell kezdenem a szélekkel, mert tudom, hogy ott fog csatornásodni. bár ne vettem volna ezt, nem lenne ilyen rutinom és akkor nem zavarna.
-
danbenzin
csendes tag
válasz
AXisBOLD #10416 üzenetére
a víz keménységét tudod állítani, ez alapján jelzi a vízkőtelenítés szükségességét. ugye minél keményebb a víz, annál gyakrabban jelez. nálam legkeményebb vízre állítva, napi 2 presszónál olyan 3 havonta kéri a vízkőtelenítést. én ezt a vízkőoldót használom. a tartályba szerelhető gyári vízszűrőt használom, azt a napokban fogom leváltani vízsszűrő leica kancsóra
magasítóra volt régebben a fórumon aliexpresses link, de mindenképp olyat nézz, ami a kosár peremére felül és nem lóg bele a kosárba. igen, az 51 mm-es lesz a jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Interactive Brokers társalgó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Jövedelem
- Telekom mobilszolgáltatások
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Notebook hibák
- További aktív témák...
- Garmin Epix Pro (Gen2) Sapphire 51 mm DLC Titanium (5 db szíjjal)
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - újszerű állapotban!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - vadonatúj, aktiválatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest