Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sped
aktív tag
válasz
kmarci25 #7055 üzenetére
Igen pontatlanul fogalmaztam, mert a Hario az nem is gép, hanem egy manuális szerkezet.
Ha jól értem, itt nekem kéne belőnöm a víz hőfokot, amit mondjuk én laikusként úgy tudok elképzelni, hogy a vízforralóból öntöm a vizet (ez a csöpögtető assist ez nagyon okos kis kütyünek tűnik, gondolom más az íz, ha a lassabb és más, ha a gyorsabb részen csöpög a víz), tehát az adott, ezzel nem fogok tudni játszani.A gépnél gondolom a hőfok beállítható + nem kell nekem öntögetni, hanem adagolja az előre meghatározott mennyiséget. Tehát betöltöm a kávét, beállítom ahogy szeretném és elkészül magától. Mondjuk ez egyszerűbb, nem kell vele annyit foglalkozni. Gondolom szűrőt ugyanúgy ebben is cserélni kell, amin lejön a kávé. (mondjuk most eszembe jutott, hogy mamának volt ilyen csöpögtetős gépe és azzal csinált nekem teát, ott sztem soha az életbe nem volt szűrő cserélve, ilyen elszíneződött barna volt a színe az alsó részen
).
Nem tudom még melyik legyen.
Az örlőt már eldöntöttem hogy a Graef lesz, a 800-as még mindig 50 körül megvehető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox Series X|S
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nők, nőügyek (18+)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest