Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Ennyire nem vagyok mekgájver, bár annakidején a Hario-t akkus csavarozóval hajtottam, amíg nem lett meg az Iberital :-)) A juta zsák esetén a kezdeti szellőztetést gondolom hasznosnak és ilyenekben volt (van?...) jelenleg is a lepörkölt kávé több helyen. 10+ éve nem voltam ott, de a Westend Intersparban voltak zsákos kávék, mindig belefugtam a kezem és szagolgattam :-) Szerintem nem ördögtől való. Tényleg nem akarok hülyeséget írni, de úgy tudom, egy pár napra, egy hétre szükség van szellőztetésre pöri után, ezután pedig mehet egy visszazárható tasakba.
(#5194) Silent77: akkor kipróbálom tűzhelynél én is. Remélem az egy kilóból lesz legalább egy csészényi megfelelő :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazon Kindle
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Karcos Amazfit GTS 4 okosóra dobozában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged