Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
pető bá'
üzenetére
Ez a srác egy zseni. Nekem már az is szimpatikus, hogy aki őszinte rajongója a kávézásnak, megpróbálja a legjobbat kihozni a felszerelésből. Ugyanezt látom fotózásnál is, amikor ismert fotósok csak azért, hogy megmutassák, egy egyszerű géppel vagy mobillal mit meg lehet csinálni, készítenek erről egy videót. Gondolom több területen is megvan ez a hozzáállás, ahol nincs fikázás, csak arra összpontosít, hogy te a felszereléseddel az adott területet hogyan tudod legjobban megoldani. Őszinte, egyenes, szerethető tulajdonság

-
flash-
veterán
válasz
pető bá'
üzenetére
Köszönöm a segítséget! :)
Emeltem a hőfokot a kávéfőzőben maxra illetve elotte 2* átengedtem a vizet szűrők nelkul, hát most se olyan savanyú már viszont eddig olyan sűrű kásás kávét főzött a gép(ami talán a klasszikus kávé jelleg?) , most hogy emeltem a hőfokot, pedig ellenkezőleg, olyan filteres tea szerű lett
Kávédaráló téma érdekel egy ideje, ez a graef számomra elérhető is ami az árat illeti, ahogy nézem egyből a kávékar szűrőbe darálja, ennek van hátránya?
Es pontosan melyik Graef darálót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Horgász topik
- Apple MacBook
- Metal topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- UTOLSÓ! Új, bontatlan Braun Silk epil 7 7-081 nedves-száraz epilátor - 2 év magyar bolti garival! -
- Playboy 2000-2005 teljes évfolyam
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- Bontatlan, új 2év GARIS DJI Mini 4 PRO RC FMC - 2 év DJI Care Refresh teljeskörű biztosítással! FULL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Mr.Csizmás