Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deer76
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Hát automata kávéfőzőjük van (azt hiszem, 100k fölötti amúgy), de láttam már tégla sárga Tshibot venni kollégától, szóval ha nekik az jó, akkor legyen.
A másik kolléganőm párja, aki meg szereti a Kapuczínert, mondta, hogy ezekből a kávékból a párja is szokott inni, pedig előtte nem igazán kávézott.
AVX-nél nekem nincs postaköltség, mert ott a MediaMarkt, de ott azért drágább, mint a webshopban és nem akkor a választék. Nekem múltkor az AVX Silver Blend jött be és olyat vettem 2x, gond nem volt vele, a régi kedvencem tőlük (is) a Brasil Santos viszont veszett keserű és rossz szagú volt, azóta sem értem, hogy mi romolhatott el, most nem is merek venni.
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
De ha drága volt, akkor először azt kell használni, ha szar is.
-
Erdei88
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Lehet, hogy pont ez volt a probléma. A hardcore-ban a napokban kérdeztem, hogy érdemes-e szellőztetni a kávét mielőtt felhasználom. Friss pörkölés miatt lehetett egy kicsit nyers az íze.
Ebbe a hibába én beleestem amikor elkezdtem a karossal a kávéfőzést.
Új hozzászólás Aktív témák
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- OTP Bank topic
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1 humoros
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mr.Csizmás