Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Mr.Csizmás #11315 üzenetére
A Gaggia-knak is van romániai gyáruk.
-
goom
senior tag
válasz
Az előző gépem egy Blitzwolf CMM2 volt. Ízig-vérig kínai, de én nagyon szerettem, és bárkinek ajánlani merném kezdő gépnek - csak azóta sajnos nagyon megdrágult. Én még 25eFt-ért rendeltem az Aliról - igaz, Black Friday akcióban.
A Botticelli természetesen nagy előrelépés volt (a maga 17 kilójával), és egyúttal áttérés az 58 mm-re is. De egyetértek Mr.Csizmás fórumtárssal: hogyne, helye van azoknak is a nap alatt. -
headhunter86
senior tag
válasz
Lelitek ennyire nem ajánlottak?
Soroljatok nekem pls márkákat 100-250.000 közötti sávban amiből válogatni tudok? Kifogytam az ötletekből.
Kínait nem annyira merek.
Amit ismerek: Sage, Delonghi, Lelit, Gaggia
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Kuponkunyeráló
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest