- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Tchibo-ról én is olvastam jót.
Barátnőmnek és a szüleinek Delonghi van (asszonynak régebbi Magnifica, szüleinek valami jóval modernebb érintőgombbal talán), ihatatlan kávét nem ittam még azokból - pedig kommersz kávéval tömik (asszonynál "ami akciós" és Frei, szülei Segafredo és Frei), de nem készít ihatatlanokat. Kommersz, nyilván, de két cukorral megiszom belőle a hosszút, nem egy Szarvasi borzalom szint.
Nekem (Gaggia New Baby 06 + Catler CG 8011, alis tamper, WDT és puck screen, tehát olcsóbb szett) nem irányvonal jelenleg - persze változhat ha majd sikerül asszonnyal összeköltözni - de értem hogy sokkal kényelmesebb, és a beállításokat állítgatva szerintem lehet jobb kávét is kihozni belőle mint alapban tud, csak nyilván sokkal több korlátja van mint a te (vagy az én) szettemnek. Szerintem ez olyan hogy beállítod, megszokod aztán kész. Csak ugye a mostani szettedhez képest a beállítások tényleg korlátozottak lesznek, nagyon is, de legalább konzisztens lesz mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VGA kibeszélő offtopik
- Elektromos autók - motorok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest