- HP notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Keresve a topikot, nem találtam előzményt egyáltalán. Hétfőn a Kolossy térnél voltam bent egy KV-zóban (Daisuke) és ittam/vettem náluk kv-t, mint kiderült, ugyan azt vettem szemesben, mint amit ott ittam. Többnyire Dél-Amerikai termelők kv-it árulják és számomra talán a legfinomabb volt, amit ever ittam. (bár bevallom ezt a rangot nem volt túl nehéz megugrani) Kb az első presso volt, amit cukor és minden nélkül szemrángás és fintorgás nélkül sikerült leönteni.
Itthon lefőzve is baromi kellemes meglepetés lett az eredmény. Bár valamivel keserűbb lett az itthoni főzet, mint amit a kv-zóba kaptam, de így is finom lett. Illetve az én szememnek szép is a crema-ja, valamint a lefolyásnál is egy "testesebb" lé folyott a pohárba. Ez az előző Tchibo-k esetében csak egy fekete/barna színű, vízes valaminek hatott.
Én a Sweet Paraide nevű kávéjukból hoztam el, ez a legolcsóbb náluk. Bár elsőre sikerült majdnem a legdrágábba belenyúlni, annak majd 20e 250gr-ja!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest