Hirdetés
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Graef már a postán van, vagy még nem rendelted meg? Lehet megvárnám amíg odaér, a propelleres darálóval nehéz lesz..
tegnap megvettem a jófogásos Mazzer SJ-t, ezzel szerintem kiiratkoztam a kezdő topikból - nem azért, mert annyira értek hozzá, de ezekkel a gépekkel már csak én lehetek amatőr
de érdemes volt végigjárni az utat (belépő DeLonghi, Graef, Gaggia Classic, Mazzer ebben a sorrendben); ha elsőre megveszem a full szettet valószínűleg kevésbé értettem volna meg a témát.
plusz úgy döntöttem, hogy jövőre egyszerre max 1-2 féle speciality és 1 féle klasszik kávé lesz, lehet megtartom a graef-et a classicramost mindig 3-4-5 féle speciality kávét tartok, a folyamatos váltogatás-kóstolgatás csomó pazarlással jár, amit szeretnék elkerülni (és igen, ebben már a SJ singleDose jellege is segíteni fog, de a sok állítgatást is szeretném elkerülni).
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Fly More Combo drón szett extrákkal
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad - NO LIMITS
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest