Hirdetés
- Plazma TV topic
- Genius SW 5.1 Home Theater
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Léghűtés topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
uffneked
aktív tag
válasz
Kalandor #1762 üzenetére
Oké, kaptam is 4 embertől (majdnem) 3 véleményt. Köszönöm!
Tegyük össze:Van 2,5 szavazat a Graef-re.
Igazából elektromosra nagyjából ezt mondjátok, így kiejtettem a Wilfát, és én kiejtettem a DeLonghit is - azt a 34k-t rá tudom szánni, ha kicsit is jobb. Egy komment volt még arra, hogy presszóra esetleg gyengébb, ezt felírtam, bedobom még lentebb. Másik, AVX-et mennyire ajánljátok, eszközökben? Nekem a mérlegük bevált, és most jön ki a AVX CG1 őrlő, 40es késekkel, 30k-ért (júni eleje). Ha a Graef-re mennék, igazából papíron ez "egy kicsit jobb egy kicsit olcsóbban". Oké, nincs márkajelzés, de ha van gari, igazából nem zavar.Másik vonal pedig a kézi, amit nem engedtem el teljesen koxx miatt sem, meg logikus, hogy adott pénzből manuálba többet kapok. A C40 nem férne bele a keretbe, de vegyünk mondjuk egy 1ZPresso Q2-t 30k körül. Ez presszóra felejtő papíron, a JX meg már drága. Van még a Timemore, de abból a chestnut megint drága, egy slim-et ajánlottak használtan (újént 40k, gondoltam olyan 30k körül meglőhető).
Tehát ha ezt összegzem, akkor a kérdés, hogy Graef/AVX CG1, vagy 1Z Q2/használt Timemore slim. Minőség és konzisztencia számít inkább, mint kényelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Plazma TV topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Genius SW 5.1 Home Theater
- ZEN.com
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest