- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Házimozi belépő szinten
- Egér probléma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cziczas
csendes tag
válasz
ANDROID??? #14113 üzenetére
eureka zero 55 van, nekem nagyon bejött. Viszont eurekabol csak 55 vagy 65 ös késest éri meg szerintem megvenni. Mivel a sage 820 egy kis kúpos, végülis előrelépés lesz, de kevésbé digitális (specialitat kivéve). Bár őszintén szólva azon kívül hogy jól néz ki nem igazán értem ezeket a digitális kijelzőket, mennyi hozzáadott értékük van, jellemzően úgyis mérleggel, grammra őrlünk. De a mindennapi használat során biztos jól jön a digitális kijelző.
Anfim-ot nem ismerem, de ráguglizva az ára alapján eléggé prémiumnak tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- EAFC 26
- Jövedelem
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest