Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
PROHARDVER! témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tuning kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
krono.
tag
Sziasztok!
80-120ezer forint környékén keresek magamnak valami karos gépet, mi az ajánlott ebben az ársávban?
Kingrinder K6 mellé lenne, napi 1-2 tejes italt szeretnék vele készíteni. Használtra is teljesen nyitott vagyok. Gaggia Classic-ot láttam PID tuninggal ebben az ársávban például, nem tudom az mennyire jó, vagy nem jó. AVX gépeket is nézegettem, TB1 Plus esetleg?Első ilyen gépem lenne, nincs sok tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest