Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
válasz
MC Pite
üzenetére
"A nem túl kesernyés és nem túl savanyú vonalat követve milyen babokat/pörkést érdemes keresni?"
Én is ezt a vonalat követem, amennyire tudom - kisebb-nagyobb "kilengésekkel". De mindig ide térek vissza... (most is egy remek brazilt ittam Kalmártól). Árszintet nem írtál, így maradok a sajátnál: három - három és fél környéke. Nekem leginkább a Kapucziner, Pall&Yotz, Kávékalmár és az Impresso jött be - esetleg még az AVX és Anyukám. Mindenkinél a csokis-klasszikus vonal, közepes vagy sötét pörköléssel, de ezt úgyis megtalálod szerintem náluk, ha böngészgetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- Braun Series 9 Pro+ 9565cc Nedves-Száraz Elektromos Borotva
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo csomagban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mr.Csizmás