Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
válasz
MC Pite #11566 üzenetére
"A nem túl kesernyés és nem túl savanyú vonalat követve milyen babokat/pörkést érdemes keresni?"
Én is ezt a vonalat követem, amennyire tudom - kisebb-nagyobb "kilengésekkel". De mindig ide térek vissza... (most is egy remek brazilt ittam Kalmártól). Árszintet nem írtál, így maradok a sajátnál: három - három és fél környéke. Nekem leginkább a Kapucziner, Pall&Yotz, Kávékalmár és az Impresso jött be - esetleg még az AVX és Anyukám. Mindenkinél a csokis-klasszikus vonal, közepes vagy sötét pörköléssel, de ezt úgyis megtalálod szerintem náluk, ha böngészgetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest