- Milyen házat vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Di Natale
senior tag
Az imént Mosonmagyaróváron a fizetős parkolóban mellém állt egy bolgár. Kissé húztam a számat, mert sajnos vannak előítéleteim a balkáni népekről.
Miután precízen leparkolt, hátra sétált és csak elképzelni tudom, hogy dobott egy pisit. Addig tárva nyitva maradt az ajtó és bekukkantottam.
Azt hittem egy szemétdombot fogok látni, de patika tiszta volt minden. Kávéfőző, inverter, takarítószerek az ajtóban.
Aztán visszaül a fülkébe. Valamit babrál a tachográfon. Elővesz egy füzetet, számológépet és az aznapi tevékenységi időt jegyzeteli. Elővesz egy másik füzetet, összenézi a kettőt. Utána egy kis cetlit vesz elő, ráír valamit és a kormány mögé teszi.
Szóval én kellemeset csalódtam és egy kicsit el is érzékenyültem. Az osztrák, német, cseh rendőr meg előszeretettel veszi ki a keleti rendszámos kamionokat, mondván úgy is talál hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest