- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
Végre végeztem a GKI alapképzéssel, hogy ez mennyire lehúzós sztori.
A vezetéses vizsgát máig nem értem, hogy mi szükség volt rá, ugyanazt nézték, amit a C-s vezetés alatt, nem tudom mi új derült ki (főleg úgy, hogy a 12 tonnás teherautó nem volt jó, ezért furgonon vizsgáztam), de a lényeg, hogy elsőre megvolt. Amit viszont végképp nem értek, az a szóbeli vizsga. Van számítógépes kérdéssor meg esettanulmány, ezek alapján már levágható, ha nincs képben az ember, de a biztonság kedvéért stresszelj még a vezetési vizsga végéig, ahol kérdeznek párat, ha meg nem sikerül, akkor a vezetéssel együtt kell ismételni.
Na mindegy, mindenki más is túlélte már, utólag visszagondolva jobban paráztam, mint amennyire vészes volt végülis, de jól esett kiírni magamból.
Most jöhet a neheze, találni valami céget itt Pesten. Meg kivárni, hogy megérkezzen a GKI kártya, ugye csak ijesztgettek azzal, hogy 3-4 hét, mire kipostázzák? Mi ezzel a tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest