Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
válasz
csababacsi #137 üzenetére
Szerintem gyere át ide [link], mert élénkebb a forgalom.
-
RudY
addikt
válasz
muchacoado #79 üzenetére
Még szép...plusz ha ehhez még hozzájön sok-sok szomszéd is
A Cisco és egy másik router (repeater módban) szórja az áldást, a droid box mikor éppen hogy van rá szükség. Wifi analyzer segítségével van szétosztva mindhárom gyönyörűen, a box kb. 20-25%-kal erősebb ezeknél mindenhol. Ennek ellenére minden be van kábelezveCsaládi ház, szomszéd sem zavaró tényező, így aztán nincs okom panaszra.
-
RudY
addikt
További jó hír. Az otthoni hálón a nagy kedvenc [Serviio] osztja a médiafájlokat. Ahogy már írtam (TV, BD lejátszók, telefonok stb.) tökéletesen élvezik a szolgáltatást, így a box is. A nemrég megjelent "hordozható" kiegészítője [ServiiGo] természetesen minden droidos eszközre telepítve is lett. Ennek használatával - és némi router konfigolás után - gyakorlatilag ugyebár a világ bármely pontján könnyedén lejátszhatom az otthoni hálón megosztott médiafájlokat...persze Wif-Fi vagy mobilnet azért nem árt hozzá
Természetesen a box is megkapta, itt ért a legnagyobb meglepetést, ugyanis tökéletesen viszi az 1080p filmeket (még mindig nincs root beavatkozás)! Némi finomított beállítás ugyan szükséges volt, de gyakorlatilag hibátlan megoldás. -
RudY
addikt
Majd elfelejtettem, hogy a wi-fi is hibátlan, mindössze egy klassz app telepítése kellett segítségként, erősen ajánlott [Wifi Fixer]
-
RudY
addikt
válasz
Karlitosz #28 üzenetére
A viszonylag sok telepítgetés és egyebek után alapos takarítás következett, Antutu 18424...nem tudom mennyi a Neo, és amúgy se mondanak túl sokat nekem ezek az értékek.
Az [eHomeMediaCenter] egész tűrhetően viszi a hálón megosztott 1080p filmeket -
RudY
addikt
Nos, nem volt túl sok időm, de legalább az alapokat teszteltem hétvégén. A hozzá kapott infra távirányítóval is el lehet boldogulni, de inkább ezt használom hozzá: [Measy RC12 2.4GHz USB Wireless Air Mouse Touchpad Keyboard]
Megerősítem [mugencivic] tapasztalatát, az MXPlayer korrektül viszi az 1080p filmeket is, XBMC viszont zűrös?!?!
[Prohardver tesztcsomag] sima ügy, [killa sample] "némileg" szaggat, de a kütyü nem adta fel és nem omlott össze, így több képkocka is látható belőle
Egyetlen komoly gondom van vele, ez pedig a Wi-Fi. 2 router is szórja az áldást a házikóban, mindkettő okosan beállított, eltérő sávon. A laptopok, droidos telefonok hibátlanul élvezkednek is, de ez a box nem képes csatlakozni. Ahogy megkapja a jelszót és a csatlakozási lehetőséget...püff...a használni kívánt eszköz hatókörön kívülinek látja
Egyébként nem igazán a médialejátszó képességei miatt érdekelt, a Samu TV és a BD lejátszók abszolút visznek mindent, de azért tovább is lesz nyúzva. -
RudY
addikt
Megérkezett végre a box, az OTG egy Micro USB-B aljzat, ez legalább már biztos.
Tehát ha egy USB - Micro USB-B kábellel csatlakoztatom mondjuk egy laptophoz, akkor - elvileg - ugyanúgy mókolható, mint pl. egy androidos telefon? Sajnos csak hétvégén lesz időm időm kipróbálni és beüzemelni, pedig már kíváncsi vagyok jó néhány dologra -
RudY
addikt
Van ilyen is, ráadásul elég elfogadható árban, pl. [Bluetimes 3548M3 Android 1080p XBMC WiFi Media Player Mini PC TV Box AML8726-M3], médialejátszáshoz jó választás lehet.
-
RudY
addikt
Ezt rendeltem. Augusztus 24-én sikerült ennyiért elcsípni: US $83.69. Általában sokkal hamarabb megérkeznek nekem is a kütyük, de volt némi torlódás vagy fennakadás arrafelé, és most jönnek be tömegesen, ahogy látom a kollégáknak is.
Természetesen alapos teszt lesz és beszámoló is
Én is pont az alapvető tudása miatt választottam, nem fogom mókolni. Kevés már a családban az egy emberre eső laptopok aránya, így nekem bőven elég lenne, a tv előtt kényelmesen heverészve. -
RudY
addikt
1 hónapja rendeltem kb. - jelenleg vámkezelés alatt -, elvileg még a héten megkapom...remélem.
HDD nem rakható bele, az egész biztos.
Bluetooth nincs, így csak wi-fi vagy kábel, de ezen keresztül bármilyen más droidos kütyü kezeli.
1080...elvileg, de majd kiderül hamarosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest