Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztrofotózás
- Monitor hiba topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Androidos tablet topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
Majd elfelejtettem, hogy a wi-fi is hibátlan, mindössze egy klassz app telepítése kellett segítségként, erősen ajánlott [Wifi Fixer]
-
Teasüti
nagyúr
Úgy tudom XBMC Android-os verziója hivatalosan nem tudja az 1080p-t.
Talán ezért "zűrös".
De ha maga a hardver tudja dekódolni szépen akadás mentesen (kandencia helyesen), akkor nem lehet ok panaszra.
XBMC meg előbb utóbb csak támogatni fogja gyárilag is a nagyobb felbontást!
Nekem most ez tetszett meg nagyon és egész olcsó is:
[link] -
Karlitosz
tag
Aham, néztem amit vettél, itt kiírták hogy GPU Quad core Mali 400, tehát a 4magos Mali400 van benne, míg azon a [linken] amit én a felvezetőben írtam, ott nem írják ki hogy négymagos lenne benne a GPU márpedig MKV-hez nagyon nem mind1, sztem. Elvileg a Mali 400 GPU-ból létezik 1-2-4 magos. Na most nem tudom hogy az általam linkeltbe melyik lehet, de már rákérdeztem a boltnál csak még nem jött válasz. Egyébként ha jól tévedek, amit Te rendeltél az az én kiszemeltemnek a klónja
mert nem pontosan ua. a két típus. Amit én linkeltem ott "gyártanak" hozzá firmware-t is. a terméklapjáról vezet át link. És ott írogatni szokták, hogy ők original-t árulnak és csak ahhoz jó a firmware (az eltérő chipek miatt) és ha jól emlékszem, még láttam is ott hozzászólást hogy valaki felhúzta a CS918-asára és nem működött valami. A Wifi és a bluetooth esetleg LAN chipek szokat eltérni és a firmware amiket ők csinálnak azokba csak az original verziókban lévő chipekhez teszik a "driver"t.
Szerintem. -
Teasüti
nagyúr
USB OTG nem ismeretlen számomra, de az az aljzat eltér a többi usb porttól így képről.
HDD-ért kár, jó lenne egy hasonló cucc vinyóval...
(#6) Karlitosz
Nekem is csak ez miatt érdekes, mert kicsi kompakt, halk és nem fogyaszt sokat.
Ideális torrentezésre, NAS-ra és multimédia lejátszó helyett - de ezekhez kellene egy hdd. -
Karlitosz
tag
Na de jó, lesz egy tulajdonos aki be tud számolni az élményekről!
1 hónapja? onnan rendelted amit linkeltem a témaindítóban?
Mert ott szingapúri posta van 2 hét alatt nekem megjön, ha onnan veszek valamit.
Lennél olyan kedves majd, hogy beszámolsz, hogy a 720-as MKV-k mennek-e
röccenés mentesen, meg úgy általában mi a benyomásod a készülékről?
Köszi Szépen!Nekem már volt egy MK808B, semmi gond nem volt vele csak ahogy a témaindítóban írtam,
nem volt valami atomstabil az MKV lejátszása, egyébként netezgetni, játszani, tökéletes
lett volna akármire, csak pont amiért venné az ember, hogy azon filmezzen azt nem szerette.
Egyébként, aki a PCjét csak netezés, face, youtube-ra használja sztem annak bőven elég
lenne egy ilyen kütyü. Már nekem is megfordult a fejemben ha épp nem komoly melót végzek
a PC-men felesleges, hogy 2-300W itt búgjon egy Google Chrome miatt, vagy éppen azért mert filmet nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest