Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HavocS

senior tag

Marha jó játék, mindenképpen érdemes beszerezni, de óvatosan kell megközelíteni, mert a GTA után furcsa lesz.

- gyönyörű grafika, abszolút tűrhető gépigénnyel, nálam 800x600-ban, minden high (asszem a terrain complexity-t leszámítva, azt mediumra állította be magától), minden post effecttel együtt teljesen folyamatos. Az emberek, meg a járművek kidolgozása középszerű, de a táj kárpótol mindenért. Ja, mindezt egy 1800-as athlon xp-n, és 9600XT-n.
    - iszonyat nagy bejárható terep. a manual szerint több mint 1000 km2, ez még akkor is baromi sok, ha a vizes területeket is belevesszük. Kb. a két északkeleti kis sziget akkora, mint Vice City (és ez kb. 5-7%-a a teljes térképnek).
    - nagyon nagy a feeling, jók a küldetések, eleinte nevetségesen könnyűek, aztán már elég durvák is lesznek
    - az irányítás... először katasztrófa. Ha hajlandó vagy megszokni, akkor utána már nem lesz vészes, de mindenképpen körülményesebb, mint a GTA. Érződik rajta, hogy analóg kontrollerre (konzol) lett kiélezve, és a billentyűzettel való irányváltást 100%-osnak tekinti, amire pl. a gyengébb motorok úgy csapják ki a seggüket, hogy öröm nézni (irányítani nem az)
    - a fizika is meglehetősen vicces. Eléggé ki van élezve a szabadesés/ejtőernyő/aircraft témára a játék (örök ejtőernyőd van, bármikor használhatod, pl. motorból felpattanva is, basejumpolni lehet stb.), ennek ellenére olyan blődségek vannak benne, hogy sikítva vertem az asztalt a röhögéstől. Pl. egy 5000 m-ről való szabadesés végén úgy érkeztem le a vízbe, mintha egy A4-es lap lennék (olyan sebességgel), és semmilyen sérülést nem szenvedtem. Volt, hogy a repülővel egy híd alatt átkelés balul sült el, és beletoccsoltam a vízbe, de kis erőlködés után kiszálltam belőle... vagy pl. a sugárhajtású jet farkába kapaszkodva (bizony, ilyet is lehet), simán túléltem a lezuhanást... a motorról lerepülés szinte semmilyen sérüléssel nem jár, csakúgy, mint az sem, hogy telepumpálnak ólommal, viszont ha egy kocsi 20-szal neked megy, azonnal meghalsz. Szóval... :)
    - a mellékküldetések elég szórakoztatóak (sok helyen vannak, és megéri őket csinálni, mert presztízspontokat kapsz, azokért pedig új bunkereket, a bunkerekbe pedig új járműveket/fegyvereket), de ezek a kösd el a kocsit/robbantsd fel a kocsit/szállíts el egy táskát/lődd le a mukit kategóriára korlátozódnak. Ennek ellenére el lehet velük szórakozgatni.
    - baromi gyorsan telik az idő. egy hosszabb küldetés alatt simán besötétedik/kivilágosodik kétszer. A sötét pedig tényleg sötét, valamint a kocsik elég gyéren rendelkeznek hátsó lámpával, ami miatt aztán ember legyen a talpán, aki éjjel sérülés nélkül tud autózni.

Mindezek ellenére én mindenkinek ajánlom, aki szereti az óriási bejárható terepet, a trópusi tájat (nagyon sokszor elkapott a Farcry feeling, miközben játszottam), és az egyszerű akciót!

Új hozzászólás Aktív témák