Hirdetés
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brown ügynök
senior tag
válasz
Sk8erPeter #351 üzenetére
Egy ideje már szerkesztgetek (X)HTML kódokat, úgyhogy tudtam, hogy nem valid. Végül nem <li> elem közé raktam. Igazából nem is raktam, csak hivatkoztam rá és a class attribútumot cseréltem az oldallapozónál.
Mivel valamiért ezzel a kóddal
$(this).attr("class");
undefined-t kaptam, ezért a listaelemeket <b>-re cseréltem, így már jól működik.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #351 üzenetére
Ez már nem fért bele a szerkesztési időbe, de még annyit akartam elmondani, hogy itt a validitásra nem amiatt érdemes figyelni, hogy a fejlesztő elmondhassa, hogy milyen ügyi volt, hogy valid kódot írt, hanem azért, mert a böngészők alapvetően toleránsak az invalid kóddal szemben is, megpróbálják a lehető legtöbb, átlagember számára is értelmezhető infót megjeleníteni a kódból - de invalid kód esetén fokozottan nő a veszélye annak, hogy a különböző böngészők másképp oldják meg ezt a helyzetet, így megjelenítésben és/vagy viselkedésben, majd későbbi módosíthatóságban, DOM-bejárásban előjöhetnek problémák.
Pl. egy invalid HTML-kóddal összerakott lista esetén vagy lehetetlen bejárni a listát a megjelenítés után, vagy kiszámíthatatlan lesz, hogy azt az eredményt kapod-e, amit vártál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő