Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- SSD kibeszélő
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brown ügynök
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Egy ideje már szerkesztgetek (X)HTML kódokat, úgyhogy tudtam, hogy nem valid. Végül nem <li> elem közé raktam. Igazából nem is raktam, csak hivatkoztam rá és a class attribútumot cseréltem az oldallapozónál.
Mivel valamiért ezzel a kóddal
$(this).attr("class");
undefined-t kaptam, ezért a listaelemeket <b>-re cseréltem, így már jól működik.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ez már nem fért bele a szerkesztési időbe, de még annyit akartam elmondani, hogy itt a validitásra nem amiatt érdemes figyelni, hogy a fejlesztő elmondhassa, hogy milyen ügyi volt, hogy valid kódot írt, hanem azért, mert a böngészők alapvetően toleránsak az invalid kóddal szemben is, megpróbálják a lehető legtöbb, átlagember számára is értelmezhető infót megjeleníteni a kódból - de invalid kód esetén fokozottan nő a veszélye annak, hogy a különböző böngészők másképp oldják meg ezt a helyzetet, így megjelenítésben és/vagy viselkedésben, majd későbbi módosíthatóságban, DOM-bejárásban előjöhetnek problémák.
Pl. egy invalid HTML-kóddal összerakott lista esetén vagy lehetetlen bejárni a listát a megjelenítés után, vagy kiszámíthatatlan lesz, hogy azt az eredményt kapod-e, amit vártál.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 256GB 100% (1év Garancia)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest