- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brown ügynök
senior tag
válasz
Sk8erPeter #351 üzenetére
Egy ideje már szerkesztgetek (X)HTML kódokat, úgyhogy tudtam, hogy nem valid. Végül nem <li> elem közé raktam. Igazából nem is raktam, csak hivatkoztam rá és a class attribútumot cseréltem az oldallapozónál.
Mivel valamiért ezzel a kóddal
$(this).attr("class");
undefined-t kaptam, ezért a listaelemeket <b>-re cseréltem, így már jól működik.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #351 üzenetére
Ez már nem fért bele a szerkesztési időbe, de még annyit akartam elmondani, hogy itt a validitásra nem amiatt érdemes figyelni, hogy a fejlesztő elmondhassa, hogy milyen ügyi volt, hogy valid kódot írt, hanem azért, mert a böngészők alapvetően toleránsak az invalid kóddal szemben is, megpróbálják a lehető legtöbb, átlagember számára is értelmezhető infót megjeleníteni a kódból - de invalid kód esetén fokozottan nő a veszélye annak, hogy a különböző böngészők másképp oldják meg ezt a helyzetet, így megjelenítésben és/vagy viselkedésben, majd későbbi módosíthatóságban, DOM-bejárásban előjöhetnek problémák.
Pl. egy invalid HTML-kóddal összerakott lista esetén vagy lehetetlen bejárni a listát a megjelenítés után, vagy kiszámíthatatlan lesz, hogy azt az eredményt kapod-e, amit vártál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Total Commander
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LEGO klub
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- MSI CYBORG 15 A13V
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest