- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter #2512 üzenetére
Ez még mindig az a cégadat szkennelő kiegészítő amit csináltam.
Most úgy működik, hogy kidob az oldal egy listát 20 céggel rajta, egyesével kell kattintgatni a cégekre, megvárni amíg betölt az oldal, utána a kiegészítő szépen lementi a szükséges információkat egy adatbázisba.
Erre adtam ötletet a megrendelőnek, hogy +100.000 forintért fullra automatizálom, tehát nem kell kattintgatni, csak kiválasztja a cég tevékenységi körét és ott az összes oldalon végigmegy az összes cégen és beszkenneli az egészet, tehát neki sok dolga nincs vele.
Na, tehát ezért kell a lapozgatás, hogy amikor a lista végére ér küldjön egy kérést a következő lapra (most lestem meg, elég a querystringben a "page" változót állítgatni és átvált) és az azon lévő cégeket nézze végig és így tovább amíg a végére nem ér.
Érci?
martonx:
Most miért vagy ilyen gonosz?
szerk: sry a szóismétlésért
Szerk 2:
De amúgy valszeg nem lesz egyszerű dolgom, mert ajaxal kommunikál az oldal. Na akkor jöhet is az első kérdés:
Lehet csekkolni azt, hogy mikor töltött be egy ajax kérés?
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter #2512 üzenetére
Ha konkrétabb segítséget szeretnél kapni, akkor konkrétabb leírást kérünk.
Nem is kért segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest