- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Sk8erPeter #23 üzenetére
Ki olt itt le kit? Én igenis segítettem neki. Ha megtanul debugolni, hirtelen egy klasszissal jobb lesz. Olyan ez mintha egy fuldokló kérne segítséget, aki fél kézzel egy csónakba kapaszkodik, de valamiért fingja sincs, hogy mire való a csónak. Én csak elmondtam neki, hogy az pont arra való, amire neki szüksége van. Arról már nem tehetek, hogy kiderült, neki a hobbija a fuldoklás, hát lelke rajta.
Ráadásul egy programozás fórumnak sosem az a célja, hogy más helyett megoldja a problémákat, ez szinte lehetetlen is lenne.
A célja az, hogy segítsünk megoldani a problémákat. És ha valakinek a problémáját web fejlesztő eszközök segítségével lehet megoldani (még ha ő nem is biztos, hogy tudja, hogy neki erre van szüksége, mert ezeket az eszközöket hírből sem ismerte eddig), akkor igenis komoly segítséget nyújtottam azzal, hogy ráirányítottam figyelmét ezen eszközök létezésére.
A hangnememet jogosan lehet kritizálni, sajnos a türelem nem az erősségem
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest