Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ki olt itt le kit? Én igenis segítettem neki. Ha megtanul debugolni, hirtelen egy klasszissal jobb lesz. Olyan ez mintha egy fuldokló kérne segítséget, aki fél kézzel egy csónakba kapaszkodik, de valamiért fingja sincs, hogy mire való a csónak. Én csak elmondtam neki, hogy az pont arra való, amire neki szüksége van. Arról már nem tehetek, hogy kiderült, neki a hobbija a fuldoklás, hát lelke rajta.
Ráadásul egy programozás fórumnak sosem az a célja, hogy más helyett megoldja a problémákat, ez szinte lehetetlen is lenne.
A célja az, hogy segítsünk megoldani a problémákat. És ha valakinek a problémáját web fejlesztő eszközök segítségével lehet megoldani (még ha ő nem is biztos, hogy tudja, hogy neki erre van szüksége, mert ezeket az eszközöket hírből sem ismerte eddig), akkor igenis komoly segítséget nyújtottam azzal, hogy ráirányítottam figyelmét ezen eszközök létezésére.
A hangnememet jogosan lehet kritizálni, sajnos a türelem nem az erősségem
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T BTC bányász (BOS 360T) hibás hashboard-al eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest