Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter #2290 üzenetére
"Látom a CSS-fájl headben való megjelenésének kérdését még mindig nem oldottad meg."
De, már megoldottam
Úgy lett végül, hogy alapból a Webkitre optimizált fájl van betöltve a head-be, aztán JS-szel lecsekkolom hogy Firefox-e a böngésző, ha igen akkor csak megváltoztatom a href attribútumát. Adtam egy id-t a <link> tag-nek. Nem is tudtam, hogy lehet
Animációt kicsit megnöveltem, így már nem akad.
-
cucka
addikt
válasz
"Ez nem igaz, ha tudsz programozni akkor mindegy a nyelv."
Szokásos tévhit, pont erről emvy írt egy nagyon jót itt:
Egyetértek, bár ennyire nem fekete-fehér a kép, a tapasztalat azért nagyon meg tudja könnyíteni azt, ha át kell állj egy új platformra/nyelvre.Egyébként komolyan nem értelek, a PHP topicban néhányszor már igen komolyan kritizáltad a nyelvet éppen az aberrált dolgai miatt, ami miatt aztán nagyon nem kell elájulni tőle, aztán most épp azokat (is) véded mind a PHP topicban, mind itt, meghasonlottál önmagaddal?
Nem. Az egy dolog, hogy a php programnyelv-tervezés szempontjából elég béna. Ettől még az nem igaz, hogy ne lenne alkalmas komoly feladatokra, teljesen véletlenül jelenleg pont egy ilyen projekten dolgozok. Egyszerűen meg kell tanulni a hibáit és együtt élni vele.
(Most érted, nem tudom, hogy mondjuk egy java mitől nyújt nagyobb élményt a fejlesztőnek.. ) -
Soak
veterán
válasz
Nem azt mondtam, hogy ha tudsz programozni akkor minden nyelvet ismersz. Nincs is értelme így kiragadni a mondatot, mivel egyértelműen az volt a mondani valója, hogy nem attól lesz valaki jó hogy Javazik vagy PHP-zik. Ha tudsz autot vezetni, buszt attól még nem tudsz, de jobbak az esélyeid mint annak aki autot sem tud.
Saját tapasztalat, hogy PHP-ról Java-ra kb 1.5 hónap átállni. Ez az idő kizárólag a nyelvek közötti különbségekre ment el, de ha nem php-ról állók át akkor a szállkezelés és hasonlók valószínűleg ennyi sem. Nyilván ennyi idő alatt nem lesz valaki senior, de termel, a többi gyakorlat közben feljön (főleg ha a környezet valóban hozzáértő) .
Ha előtte újra kellett volna tanulni pl azt, hogy MVC vagy mi értelme van a dependency injectionnek vagy mi az a this akkor sokszor ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest