Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Ettől még az nem igaz, hogy ne lenne alkalmas komoly feladatokra, teljesen véletlenül jelenleg pont egy ilyen projekten dolgozok. Egyszerűen meg kell tanulni a hibáit és együtt élni vele."
Ez így teljesen helytálló. Persze, hogy lehet benne komoly projekteket készíteni."Most érted, nem tudom, hogy mondjuk egy java mitől nyújt nagyobb élményt a fejlesztőnek.."
Őő, hát nem tudom, ez komoly kérdés volt-e. Pl. pont a PHP "bénasága" miatt, meg amiatt, amiket martonx is leírt. -
martonx
veterán
"Most érted, nem tudom, hogy mondjuk egy java mitől nyújt nagyobb élményt a fejlesztőnek.. " - próbáltad már? Én mondjuk asp.net mvc vonalon mozgok leginkább a PHP egyre mellékesebb. Egyszerűen a fejlesztő eszközök jóval komolyabbak, maga a nyelv jóval komolyabb, jóval többet tud, az egész kód amit írsz a legmélyebb OO design patternnel is lazán átláható.
Ezektől függetlenül a PHP is használható persze bármilyen komoly projektre is, csak egyszerűen nem tud olyan hatékony lenni benne a fejlesztés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged