- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Home server / házi szerver építése
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter #1875 üzenetére
Mi a kulonbseg jelen estben az each es a find kozott? Nem kell megegyszer hivatkozni ra id-vel?
Ugy nez ki a visual studio nem nagyon szereti a copypasta-t, tobbszor is muvelte ezt velem
Nekem valamiert nem jelezte a PH!, hogy jott valasz
Tobbszor volt mar ilyen, lehet, hogy azert, mert rss-be csekkolom az uj posztokat? Na mindegy, amint hazaertem meglesem, koszi!
En sosem gondolkodtam, hogy each-en kivul massal csinaljam, nekem ezzel a megoldassal mindig is mukodott az osszes select input vezerlese. Ez mondjuk egy 21 elemes select box az en oldalamon, csak leegyszerusitettem. Ha a 21. Van kivalasztva akkor megmutat egy divet, meg hat sok minden mas is van benne amit igy rezisztiv kijelzon nincs kedvem most leirni
termeszetesen minden optimizalasra, jobb megoldasrqa nyitott vagyok, csak tanulok belole
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest