Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz Dragon3000 #24 üzenetére
Ja értem! Ez mondjuk jogos.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Dragon3000
veterán
Arra gondoltam, hogy amikor a háttér világítást cserélték led-re, akkor LCD helyett LED tv-nek nevezték, miközben attól távol áll, mert csak a háttérvilágítás lett lecserélve led-re, a többi maradt ugyanaz. Sokkal nagyobb megtévesztés volt az emberek számára, mert a mai napig van, aki azt hiszi, hogy lcd helyett ledes a tv-je.
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz Dragon3000 #22 üzenetére
Nem akarok kötekedni, de én úgy tudom ez egy rövidítés: Light Emitting Diode - Fénykibocsátó dióda vagy valami ilyesmi.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz Dragon3000 #19 üzenetére
Ez akkor is megtévesztés szagú. Mindenki más tudja használni a szabványos elnevezéseket a Samsung nem. Ez pont olyan, mint a QLED TV-jük, ami egyértelmű az OLED miatt lett az, ami, mikor még nem volt saját OLED technológiájuk.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Dragon3000 #19 üzenetére
Nem értünk egyet. Lapozzunk.
-
Dragon3000
veterán
A samsung pont az a cég, akit soha nem mosdatnék, de ha 10-11 éve használja csak azt a nevezéktant, akkor nem most kell ezen meglepődni. A laikus úgyis max annyit néz, hogy milyen sebességet írnak rá mennyi garancia van rá, esetleg még eljut tbw értékig is, de az is lehet, hogy ennyit sem néz meg. Azzal nem is fognak foglalkozni, hogy mlc/tlc/qlc, mert azt sem fogja tudni, hogy ezek mit jelentenek.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Dragon3000 #17 üzenetére
Nem gond, ha nem érted a problémát... A laikust remekül megtéveszti, téged nem, mégis jó így a nevezék...?
"ők mindig így használták" - Felesleges mosdatni a Samsungot, nem igazán érdemli meg egy ekkora cég.. Hasznunk nem lenne belőle... Ők viszont vastagon keresnek ezen...
Hagyjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Dragon3000 #15 üzenetére
A laikus nem tudja... Csak hogy MLC, ennyit lát.
Nevezzük átb.szásnak....
-
bteebi
veterán
Nem. Marketinges. Mint írtam is, a "multi" az csak annyit jelent, hogy több. A 2 meg a 3, sőt a 17 is több, mint az 1. A "2 bites MLC"-t leginkább DLC-nek (dual/double layer cell) lett volna érdemes hívni.
Angliában gyakorlatilag minden olyan internet előfizetést "fibre optic"-nak hívnak, aminek az ISP-ig van bármi köze az optikai kábelhez. Mivel a gerinc az nyilván optikai, ezért gyakorlatilag minden net fibre. Akkor is, ha hozzád, meg már az azelőtti elosztóig is koaxon megy a mondjuk 20-30 Mbit (40-50 fontért).
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
-
veterán
Igazából a kettőnél több tömb sem optimális, de az sem, ha egy tömb 150 cellarétegnél többet alkalmaz, tehát itt számos érv és ellenérv ütközik a dizájnokkal kapcsolatban, és látható, hogy a gyártók véleménye sem egyezik ebből a szempontból.
Majd a fotelszakértők megmondják a tutit!Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
Pioneer
őstag
A Samsungnál valóban már csak marketing duma az MLC, valójában már csak 3-bit TLC-t, vagy 4-bit QLC-t használnak.
970 PRO széria volt az utolsó, ahol még valódi 2-bites MLC-t használtak.PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM4/AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
bteebi
veterán
Nem pont a Samsungnál (is) az van, hogy az MLC-t gyakorlatilag bármire rásüt(het)ik? Mert ugye az "M" az a multi, ami kettőtől végtelenig bármennyi lehet. De még ha cellánként csak 3 bitet is tárolnak, a rétegek számának növekedése akkor is jelentősen csökkenti az újraírhatóságot. Ilyen szempontból egy mondjuk 20 rétegű PLC akár érdemben jobb is lehet(ne), mint egy 300+ rétegű M/TLC.
-
tibaimp
nagyúr
-
bteebi
veterán
Érdekes lesz. Valószínűleg talán 200-szor újraírható lesz, vagy annyiszor se. Persze ha nem brutál lassú, és elég olcsó, akkor háttértárnak (is) egész jó lehet majd.
Itt amúgy vajon mit csinálnak a selejtekkel? Kevesebb réteget használva mehet másba? Nem hinném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- BESZÁMÍTÁS! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 99.000.-
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest