- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
válasz
Gombinyó #39135 üzenetére
Szvsz a fentebbi esetet nem lehetne megnyerni. Viszont én sem vagyok jogász
.
Most olyan helyzetben vagyok, hogy ősszel leépítettek. Megtalált egy munkaerő-kölcsönző cég és brutálisan jó ajánlatot kaptam, viszont valószínűleg csak félévig lesz munka.
Nekem a fentebbi munka a B terv, az A tervem pedig az, hogy EU remote munkám legyen és végre EUR-ban kaphassak fizetést, akár vállalkozóként is.
Bár az ajánlatot elfogadtam, de a jelentkezéssel nem álltam le és ha jön egy jó ajánlat egy jó munkára, akkor váltani fogok.
-
-
HoTDoG
tag
válasz
Gombinyó #39132 üzenetére
De. Ha van mindkét fél által aláírt, elfogadott ajánlat, kezdési dátummal rögzítve, akkor minden bizonnyal. Az más kérdés, hogy ebben a helyzetben kinek van lelki ereje, tartaléka, stb végig vinni egy ilyen jogi ügyet. közben munkakeresés, esetleg új helyen kezdeni, ezalatt pedig ki tudja meddig, fél évig, évig húzódik az ügy. Én biztosan végig csinálnám, csakazértis,
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Gombinyó #38559 üzenetére
Általában, legalábbis amit én láttam ITban, ilyenkor nincs már munkaidő, csak szerződés szerinti feladat (éppen ami), meg határidő. Ezeket úgy ugorja meg az alvállalkozó, ahogy szeretné (többek között saját eszköz, saját ember, saját időbeosztás alkalmazásával).
Illetve többször találkoztam már olyannal is, hogy kiszervezés, vagy leépítés során váltak meg a kedves alkalmazottól, majd max. néhány hónap után rájöttek, hogy gáz van és "küszöb alatt" szépen vissza kellett hozni alvállalkozóként.
-
cucka
addikt
válasz
Gombinyó #1432 üzenetére
Citibank?
Multinál szerintem bruttó 3-400 között valahol, attól függően, hogy mihez értesz.
Amúgy ha a mérnök informatikus diploma nem csak dísznek van, hanem tudás és elhivatottság is van mögötte, akkor ez az it support eléggé süllyesztő karrier szempontból. (Mondjuk attól is függ, hogy pontosan mit kell supportolni)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpársportok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- i7 9700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 600G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest