- LG LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sempronius89 #25938 üzenetére
Ez a leteszem a nevjegyem az alap, kb mindenhol fejlesztettem, ujraterveztem, dokumentaltam valami maradandot. Ha rugalmas a szervezet, megvan a support es nincsenek gatlo tenyezok, akkor egy ev alatt durva impactje lehet az embernek.
Egon: Szerintem manapsag mar sokkal gyakoribb, hogy az elso naptol erteket teremt az ember. Eddig ahol voltam elvaras volt, hogy az elso napon mar nyitod a PR-t valami apro bugfixre es ha minden jo, megy ki productionbe. Nyilvan kell ido mire mindent atlat az ember, de ez nem jelenti azt, hogy addig nem termel erteket. En sok mindent megtehetek, de volt munkahelyemen pl. a CIO meg a CISO oneletrajzaban is volt job hopping blokk egyre magasabb felossegi korokkel, pedig Fortune500 vallalatrol beszelunk.
-
törölt tag
válasz
Sempronius89 #25938 üzenetére
Ilyen "maradandót" mindenki alkot munka közben.
Most ha visszagondolok mindenhol "otthagytam a névjegyem", nincs ebben semmi extra. Ezért fizetnek.
Egy teljes business unit alapjait raktam le mostani helyemen, csomó tech megoldást én hoztam be az egész rendszerbe, kollégák azt sem tudják eszik-e vagy isszák ezeket. Épp készülök felmondani idén, szép lesz.... Na mindegy, majd a diverz és inkluziv gyakornokok tovább viszik
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest