Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kukipapa_rr
tag
válasz
wowaccount
üzenetére
Cáfoljatok meg, ha rosszul látom, de az én tapasztalataim szerint (interjúk, Glassdoor, Forbes cikkek, fejvadászok információi) ma kb. br. 900 a teteje egy tipikus beosztott, kvázi felelősség nélküli senior .NET pozíciónak (min. 4-5 év releváns tapasztalattal, általános napi szóbeli/írásbeli angol használattal).
Erre már nagyon húzzák a szájukat a cégek, tehát annyira mégsincs hiány vagy csak találnak olyat, aki kevesebbért is beéri.
Nyilván elvétve lehet találni kivételt, de nekem egyáltalán nem tűnnek tipikusnak a 900+ feletti senior fizuk, amiket itt gyakran olvasok. Persze lehet, hogy Java, C++ esetén ezek azok, illetve azt sem vitatom, hogy elérhető-e ez a szint; azt vitatom, hogy ez lenne az átlagos, ami alatt tárgyalni sem érdemes.
Részemről bármennyire is nem javasolt ez ebben a szakmában, de inkább maradok a fenekemen pár évig (nem keresek ennyit, de szeretem a munkahelyem), amíg a járulékcsökkenések + növekvő munkaerőhiány jobban érezteti a hatását, és az elérhető fizu pariban lesz a váltással járó kockázattal.
Kinek mi a tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest