Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kukipapa_rr

tag

válasz wowaccount #7881 üzenetére

Cáfoljatok meg, ha rosszul látom, de az én tapasztalataim szerint (interjúk, Glassdoor, Forbes cikkek, fejvadászok információi) ma kb. br. 900 a teteje egy tipikus beosztott, kvázi felelősség nélküli senior .NET pozíciónak (min. 4-5 év releváns tapasztalattal, általános napi szóbeli/írásbeli angol használattal).

Erre már nagyon húzzák a szájukat a cégek, tehát annyira mégsincs hiány vagy csak találnak olyat, aki kevesebbért is beéri.

Nyilván elvétve lehet találni kivételt, de nekem egyáltalán nem tűnnek tipikusnak a 900+ feletti senior fizuk, amiket itt gyakran olvasok. Persze lehet, hogy Java, C++ esetén ezek azok, illetve azt sem vitatom, hogy elérhető-e ez a szint; azt vitatom, hogy ez lenne az átlagos, ami alatt tárgyalni sem érdemes.

Részemről bármennyire is nem javasolt ez ebben a szakmában, de inkább maradok a fenekemen pár évig (nem keresek ennyit, de szeretem a munkahelyem), amíg a járulékcsökkenések + növekvő munkaerőhiány jobban érezteti a hatását, és az elérhető fizu pariban lesz a váltással járó kockázattal.

Kinek mi a tapasztalata?

Új hozzászólás Aktív témák