Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Blu-ray lejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz
sakal83
üzenetére
Jo pelda erre egy epitkezesi vallakozo ismerosom.
Telipofaval magat NER megbizottnak mondottan dolgozott kozszfera beruhazasokon. Az o szintjen hapzsidozsi. Bejott a stop, munka semmi, ceg felszamolva hitelekkel, o ment alkalmazottnak.
Megkeresem, hogy figyu. Mennyiert dobsz ossze egy hazat nekem. Gondoltam kapva kap a lehetosegen, mert csurran cseppen, melo sem tul sok. Erre, hat figyelj: az emberem aki ertett hozza tipli kulfold, mert kevesellte a 450 nettot amig volt cegem, es nem tudom megcsinalni, mert nem ertek hozza. 25 eve kőműves. Majd leszedultem
Legyek szolidaris?
Jelenleg akivel szembem szolidarisagot varnal el, nagyreszt ez a reteg. Es szerintem osszeteveszted, hogy a tarsadalom melyik retegeben van helye szolidaritasnak. Vhogy nem jon szoba az az anya, vagy fiu, aki beteg gyereket, szulojet apolja munka mellett egesz eletet "feleslegesen" felaldozva. Semmit nem kapnak, csak fizethetik ezt a reteget... De ok nem kapnak SZJA mentesseget, de a 2 gyereket szulo 50 eves felnott gyerekes 2millio brutto feletti beru igen
a ketkulcsos ado es vagyonado ordogtol valo, mert huha, a zsebemre menne a szolidaritas.De nem puffogok. Nem szemelyesnek szantam
Csak velemeny.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a ketkulcsos ado es vagyonado ordogtol valo, mert huha, a zsebemre menne a szolidaritas.