Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kicsi83
üzenetére
Senki se mondta, hogy a gyerekeseknek ne járjon plusz HO. A gond azzal van, hogy egy cég önhatalmúlag behozza ezt szempontként. Ez diszkrimináció. BTW a távolságot is írtam, és érdekes módon az nem verte ki a biztosítékot.
Gyereket nevelni szívás, jól jön a plusz HO. Mint ahogy az is igaz, hogy senki se a plusz HO miatt vállalta a gyereket, tehát a fogyatkozó társadalmat felhozni érvként brutális fail.
Érdekes, hogy kapásból egymás torkának ugrottatok ahelyett, hogy a céget szidnátok, amiért diszkriminál. Én eleve azt írtam, hogy járjon mindenkinek belátása szerint, aztán valaki írja be a gyereket az indoklásba, más meg azt, hogy 5-től snookerezni megy a haverokkal minden szerdán, ezért kér plusz HO-t. Ez nem lenne igazságosabb?
A taxisokat mindenki szidja, mert bármit elérnek, amit akarnak. Egyszer beszéltem egyikükkel, és tök intelligensen beszélt erről. Azt mondta, hogy igen, ők összetartanak, és kiharcolják a dolgaikat. Nem érti az embereket, hogy miért fikázzák őket, hát csinálják ők is utánuk a dolgot! És B+, rohadtul igaza van.
#41573mrots
Ezt így tök könnyű mondani, csak a valóság meg az, hogy a munkavállalói jogok pont azért születtek, mert ezt nem teheted meg korlátlanul ebben a formában. Vagy hát érted: zavar a gyerekmunka? dolgozz máshol. Zavar, hogy ciánnal/nehézfémmel szennyez a gyár? dolgozz másol. Stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest