Hirdetés
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- VR topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
XPA
tag
HI!
Valahol már leírtam, hogy nekem mi mennyi, de azóta már munkanélküli vagyok, és most tapasztalom a saját bőrömön, hogy Budapesten mi pénzeket fizetnek a szakmabelieknek. Hát azt kell hogy mondjam, hogy vicc az egész. Amikor elkezdtem a főiskolát (5 éve) akkor mindenki az IT szakmának jósolta a legnagyobb béreket. Ehhez képest ma elképesztő hogy mi megy. Említek pár példát, talán másoknak is jól fog jönni az infó.(amit rólam tudni kell: műsz infet végeztem, és 3 évet már dolgoztam programozóként és +sokminden ami IT. Eddig részmunkaidőben kaptam 3 éve 70e nettót ami kb fél éve MÁR 80e lett, és végűl jan1-től 110nettó, egészen február 15-ig...
) na tehát: kaptam egy bérajánlatot Delphi PROGRAMOZÓ munkakör. a cég OCR (rendszám felismerés stb) rendszerekkel foglalkozik. Próbaidőre BRUTTÓ 130e ft, végleges brutto 180e ft.
nemtudom, hogy másnak mi a véleménye (talán ezért is írtam be ezt ide...) de elég ''érdekesnek'' találom ezt a bért. Ha elmegyek ide a közeli szupermarketbe sima eladónak akkor kb megkapom ezt a bért, (kis túlzással) és úgy, hogy a munka gyakorlatilag agytevékenységet és végzettséget nem igényel. 
Másik példa: IBM leánycég, user support tevékenység Bruttó 160e. egyelőre nem tudni, hogy kezdő vagy végleges bér. ha kezdő akkor talán elmegy.
3. példa: 3 hónapos project munka, oprendszer buzerálás, telepítgetés, stb. Bruttó 180e/hó. Ez talán már elfogadható, de meggazdagodni, vagy ilyesmit ebből sem lehet (de még egy lakást venni sem 20 éven belül
)
4.: fél-rendszergazda+felhasználó pátyolgatás (''cd-írás a kolégáknak''-tól a ''SAP buzerálás''-ig mindenféle) munkakör. Bruttó 200e.
Eddig az 1 hónap alatt ezekkel találkoztam. Hátha valakinek jóljön az infó...
és egy kérdés:
Szerintetek mennyi a reális bér, Help Desk/user support munkakörben manapság BP-n?
köszi, üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Proxmox VE
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX3070 8GB!
- Eladó olcsó config diszkont áron :)
- Lenovo Legion 5 17ACH6H - RTX 3060 / Ryzen proci / 17,3 144Hz sRGB kijelző / 16GB RAM / 2TB SSD!
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- XFX Speedster SWFT 319 AMD Radeon RX 6800 16GB Garancia 2027-ig!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) na tehát: kaptam egy bérajánlatot Delphi PROGRAMOZÓ munkakör. a cég OCR (rendszám felismerés stb) rendszerekkel foglalkozik. Próbaidőre BRUTTÓ 130e ft, végleges brutto 180e ft.
nemtudom, hogy másnak mi a véleménye (talán ezért is írtam be ezt ide...) de elég ''érdekesnek'' találom ezt a bért. Ha elmegyek ide a közeli szupermarketbe sima eladónak akkor kb megkapom ezt a bért, (kis túlzással) és úgy, hogy a munka gyakorlatilag agytevékenységet és végzettséget nem igényel.