Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hdanesz
üzenetére
IT-ban (de bárhol máshol is) azon a területen fizetnek jól, ahol a specifikus tudás mellé megfelelő kompetenciák is társulnak. Ezt nem a melóhelyen szeded föl, mert ez nagyjából már a beugró. És amúgy is az alap-középfokú oktatás során lehet megszerezni, később kb. esélytelen.
Akinek szar a szövegértése 14 évesen, annak valószínűleg később is az lesz, és nem is korrigálható. Talán fiziológiai okai is vannak, passz.
És azt szerintem elég lenne a szaksuliban vagy egyetemen/fősulin megtanítani.
Ne viccelj már! 10 évvel ezelőtt is rítt az összes prof, hogy nem elég a bejövő gólyák tudása, és felzárkóztató kurzusokat kellett indítani. Hova akarod még silányítani a közoktatást? Omg.
Azt elismerem, hogy a magyar közoktatás egy kalap szar, de erre nem az a maegoldás, hogy nullázzuk le a tananyagot.
#36764axioma
A szemináriumokat mindig is doktoranduszok/demonstrátorok tartották, ebben túl sok újdonság nincs. A gimi téma meg..értem én, persze. Versenyistállóban nem osztják 2-pofára az 5-ösöket, de hát ott a felvételi se sétagalopp. Aki oda megy, az tudja, hogy mire számítson.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest